Når du skal tilbringe mange timer i stalden eller til hest, er det frustrerende at måtte vende om, fordi man pludselig begynder at få kolde tæer. For at kunne nyde at være i selskab med din hest i flest mulig timer er det vigtigt at klæde sig godt på – og særligt vigtigt er det at fokusere på at holde kroppens yderpunkter varme. Kroppens yderpunkter tæller specielt fingre, tæer og næsetippen.

Hos det svenske brand, Mountain Horse, ved man, hvordan man skal designe ridetøj for at holde rytteren varm. Mountain Horse vinterstøvler er støvler, du kan bruge i stalden, til hest eller når du skal hente hesten fra folden. Når den første sne og frost rammer markerne, er det ikke længere nok med et par forede Jodhpurs til at holde dig varm.

Se udvalg af Mounntain Horse vinterstøvler på Horze.dk

Hold dig varm med vinterstøvler i læder

Mountain Horse vinterstøvler fås både i sort og brun. Det er muligt at få et par vinterstøvler i korte og lange modeller, men vælg den lange Mountain Horse Snowy River, hvis du vil være sikker på at være varm. De lange Mountain Horse vinterstøvler giver dig den optimale kombination for at holde fødderne varme: Yderside af læder og inderside af kunstfor. Læderet skal blot plejes en gang imellem og vil dermed sky både støv og vand samtidig med, at indersiden holder dine fødder varme.

Mountain Horse vinterstøvler er det optimale valg, hvis man befinder sig i et klima, hvor temperaturen kan nå ned på en del minusgrader. Blæser det i tillæg, kan “chill-faktoren” gøre, at det vil føles koldere, og når du sidder højt på hesten, vil der ikke gå længe, før du bliver iskold helt ind til benet.

Svenske ryttere ved, hvad der skal til

Svenskerne lever under et klima, der kan blive endnu mere ekstremt end det danske, og det er måske derfor det svenske brand er blevet så gode til at finde ud af, hvad der skal til for, at man kan holde sig varm på trods af en temperaturmåler, der viser 0 grader. I stalden er der en smule varmere takket være vægge og varme, prustende heste, men betongulvet kan være utaknemligt.

Hvis du vil holde dig varm om fødderne, imens du groomer din hest, kan du vælge et par kortere vinterstøvler fra Mountain Horse. På denne måde får du mere bevægelighed til at gå ned i knæ for at gøre din hest ren. Et par Snowy River Paddock støvler er ideelle til brug i stalden, da de har en god, varm foring og er lette at hoppe i på grund af lynlåsen i hælen. Snowy River er et par gode Mountain Horse vinterstøvler, der er ergonomisk udformet og derfor giver dig optimal komfort, selvom du skal stå op i lang tid.