Med en Kilpi softshell jakke er du sikret en optimal komfort, varme og ventilation, når du er ude på de mere kølige tidspunkter af året. Jakkerne på denne liste kan anvendes til såvel skiferier som vandreture i både Danmark og udlandet.

Alle jakkerne er lavet i behageligt stretch-materiale, og de er udstyret med alle nødvendige lommer, snefang og justerbarheder på hætte og ærmer.


Kilpi Axis-M softshell jakke til mænd

kilpi axis

Første jakke på listen er denne lækre Axis-M softshell jakke fra Kilpi. Jakken er lavet i et pænt blåt design, og materialet sikrer såvel isolering mod kulde, vand og sne som ventilation, så du kan opleve den bedste komfort. Jakken er lavet i et smidigt materiale, som giver god bevægelighed, når du er i gang på pisten eller vandreturen.

Læs mere

Kilpi Elia softshell jakke til kvinder

kilpi softshell elia

Vi bevæger os videre over til denne damejakke, igen fra Kilpi og i lige så lækkert materiale. Jakken er ikke nødvendigvis optimal til de allerkoldeste skiferier i bjergene, men den fungerer helt perfekt til øvrige vandreture og som overgangsjakke, når vi når ind i foråret. Materialet giver en stretch-effekt, så du har bedst mulig bevægelighed.

Læs mere

Kilpi Elio softshell jakke til mænd

kilpi elio softshell

Tilbage i herreafdelingen finder vi denne Kilpi Elio softshell jakke, som ligger i et lidt lavere prisleje end Axis-M. Materialet er igen åndbart og samtidig dejligt isolerende, hvormed jakken egner sig til både mindre kolde skiture såvel som generel udendørsjakke om foråret og efteråret. Jakken har fleecefor indvendigt for at give endnu bedre varme.

Læs mere

Kilpi Safira softshell jakke til kvinder

safira kilpi jakke

Sidste jakke på listen er denne damejakke fra Kilpi, som går under navnet Safira. Alle syninger på jakken er tapede, hvilket sikrer dig en optimal vandtæthed, hvad enten du er afsted på den årlige skitur eller blot skal bruge jakken til gåturene i de kølige forår og efterår.

Læs mere