Siden 1914 hvor den første Haglöfs Tight rygsæk så dagens lys er der løbet meget vand i åen, og i dag er den populære rygsæk en af de mest efterspurgte remedier blandt entusiaster inden for hiking, bjergbestigning og andre outdoor og actionprægede aktiviteter.

Den populære rygsæk er lavet i slidstærkt materiale, som samtidig sikrer, at rygsækken bliver siddende forsvarligt på plads, når du bevæger dig – også selvom du har en glat regnjakke eller Gore-Tex jakke på.

Haglöfs Tight kan købes til en god pris hos Skiwear4u.dk

Den høje komfort og pålidelighed har været med til at sikre Haglöfs rygsækken en plads på mange vandreres rygge i den nordiske natur gennem årene.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny og solid rygsæk til vandreturene eller andet udendørsbrug, så har vi skrevet en guide til dig om den ikoniske Tight rygsæk her på siden.

Oplev god komfort

Haglöfs rygsækken har i lidt over 100 år gennemgået den ene modernisering og forbedring efter den anden. Tasken er blevet udviklet i ét væk, så den hele tiden har været tidssvarende i såvel materiale som design.

Tight rygsækken er med tiden blevet et anatomisk mesterværk, som byder på ekstra høj komfort, uanset hvad du skal bruge den til.

Først og fremmest er din Haglöfs Tight rygsæk dråbeformet, hvilket giver et lavt tyngdepunkt. Det mindsker belastningen, når du er på farten og bevæger dig, og dermed giver det en bedre oplevelse hele vejen rundt. Derudover er tasken udstyret med adskillige justerbare stropper, som lader dig reducere spildplads inde i rygsækken.

Ydermere er tasken naturligvis forsynet med justerbare og anatomiske skulderstropper samt en brystrem foran, som giver dig mulighed for at holde rygsækken fast og på plads.

Hvad angår materialevalg, så har folkene bag den populære Haglöfs Tight rygsæk også gjort sit til, at du er sikret den optimale oplevelse. Rygsækken er fremstillet i 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester, som er utroligt slidstærkt og samtidig let at bære rundt på. Derudover er bund og sider lavet i stærkt 420 HD Oxford® Nylon, som forstærker taskens holdbarhed.

Kan jeg kun bruge rygsækken til outdoor brug?

Selvom Haglöfs Tight tasken som udgangspunkt er udviklet med henblik på brug i den barske natur, så er det bestemt ikke et krav, at du kravler rundt på den højeste og farligste gletsjer, før du kan bruge tasken.

Rygsækken kommer i tre forskellige størrelser, hhv. lille på 15 liter, medium på 20 liter samt stor på 25 liter. Vælger du en af de større modeller, har du således plads til alt fra bærbar computer og ringbind til skolebøger og andet udstyr.

Dermed er tasken også et udmærket valg til dig, der er studerende og mangler en praktisk og komfortabel taske i høj kvalitet til at fragte dine ting frem og tilbage til skolen.

Rygsækken kan også købes hos Pro-Outdoor.dk

Bag om Haglöfs

Haglöfs Scandinavia AB er en kæmpe svensk virksomhed, som producerer alt i outdoor og fitluftsudstyr. Foruden rygsække er også soveposer, telte, sko og tøj blandt selskabets efterspurgte varer. Den store koncern startede som et lille men ambitiøst foretagende i Dalarna i 1914 af Viktor Haglöf.