Har du brug for en ny skihjelm? Her tager vi et kig på Sweet Protection Trooper-serien og kommer samtidig med nogle tips til, hvordan du finder den bedst mulige skihjelm. Så hvis du er skientusiast – læs med!

Om Trooper-serien

sweet protection skihjelm

Sweet Protection Trooper er en af de bedste skihjelme på markedet lige nu!

Det er vigtigt at have en god og sikker hjelm, når du står på ski. Sådan en hjelm finder du hos brandet Sweet Protection, der står bag de populære Trooper-hjelme, som har vundet stor popularitet blandt folk, der står meget på ski. Og det er med god grund – for en Trooper er nok en af de bedste hjelme, du pt. finder på markedet.

Sweet Protection har med Trooper-modellen fokuseret på at skabe en hjelm, der sætter standarden for fremtidige hjelme – både når det kommer til sikkerhed, men ligeledes design. Det er dog især sikkerheden, der er fokus på. Hjelmene er lavet med en unik “Impact Shields” teknologi, hvilket betyder, at der er lavet flere lag, som absorberer energien fra et eventuelt styrt og holder dit hoved så sikkert som overhovedet muligt.

Andre fordele er der dog også: Trooper er også utrolig let med sine blot 650 gram og generer derfor minimalt, mens du står på ski. Designmæssigt er det i øvrigt en af de mest smarte hjelme på markedet, og som køber har du valget mellem flere forskellige farver: Sort, hvid, blå og grøn er de mest oplagte og populære farver.

Trooper er en certificeret hjelm, der har været igennem mange forskellige sikkerhedstjek- og tests, og du finder den i flere forskellige størrelser – det er en perfekt hjelm for seriøse skiløbere.

Sweet Protection Trooper skihjelmen kan købes hos Blacksnow.dk

Køb af skihjelme – nogle hurtige tips

Der er mange skihjelme på markedet at vælge imellem, så det kan godt være lidt svært at træffe en endelig beslutning. Dog kan du let vurdere om en skihjelm er god eller ej, og her får du lige en miniguide til at købe en god skihjelm.

Flere forskellige faktorer spiller nemlig ind. Sikkerhed er naturligvis den vigtigste, og det er derfor det første, du skal tjekke, når du køber en ny skihjelm. En god hjelm vil altid være sikkerhedsgodkendt, og producenten vil altid kunne beskrive, hvorfor den netop er sikker. Disse informationer finder du ofte i produktbeskrivelser, så du hurtigt kan identificere om den pågældende hjelm er sikker eller ej.

Bliv klogere på Trooper i videoen herunder:

Derudover kommer funktionalitet og design. Udover at være sikker, skal en god hjelm gerne sidde godt og komfortabelt på hovedet og tillade, at der er en god ventilation. Her er det vigtigt at købe en hjelm i den rette størrelse, og det kan gøres på to måder – enten ved at prøve en hjelm og tjekke om den passer, eller også ved at måle dit hovedmål og bestille en hjelm ud fra denne størrelse. Designmæssigt handler det selvfølgelig mest af alt om personlige præferencer. Find en skihjelm, som du synes ser godt ud, og som passer til din stil. Fokuser dog altid på sikkerhed og funktionalitet over design!

Til sidst er der prisen. Du kan sagtens finde gode skihjelme til 1.000 kr., men hvis du virkelig ønsker høj kvalitet og sikkerhed, bør du gå lidt højere end det. Sweet Protection Trooper går som regel for omkring 2.000 kr., og selvom det måske lyder af meget, så betaler det sig i længden. Det er vigtigt at beskytte hovedet, når du står på ski, og her giver Trooper dig en fremragende beskyttelse.