Har du bare et par sejladser eller tre i bagagen, så kender du allerede nu til vigtigheden af en god tørdragt til kajak. Der kan snildt gå timer langs de danske kyster eller op ad vores mange smukke åer og søer – og så gælder det altså om at kunne holde vand og kulde ude, mens huden forbliver tør og varm.

Særligt i det kølige efterår og den bidende kolde vinter er det svært at undvære en tørdragt i ordentlig kvalitet. Derfor har vi samlet en række gode bud på tørdragter til kajak her i denne guide, så du er klædt bedst muligt på til at vælge en dragt, der matcher dine behov og budget.


Santi E.Motion tørdragt

santi e motion

Første tørdragt til kajak på listen er denne effektive og lette E.Motion fra Santi. Santi har lagt særlig fokus på bevægelighed og vægt, hvormed dragten kun vejer 3,2 kg.

Den høje kvalitet i E.Motion-dragten findes også ved materialevalg, herunder plastik til lynlåsene samt Rip-stop nylonet, som giver øget komfort og bevægelighed på samme tid. Det tynde ydre er suppleret med forstærkninger på knæ og i skridtet for bedre beskyttelse.

Se pris

Scubapro Evertech tørdragt

scubapro evertech

Næste bud på listen er denne Scubapro tørdragt i Heavy Duty trilaminate-materiale, som sikrer dig tørhed og varme, mens du fortsat opretholder en høj bevægelighed.

Dragten er perfekt til såvel dykning som kajakroning, og du kan snildt bruge den som ydre lag hen over vinteren herhjemme i Danmark. Evertech tørdragten fra Scubapro er udstyret med Teleskoptorso og elastiske seler.

Se pris

Rofos RS450 K tørdragt

rofos tørdragt til kajak

Næste dragt er fra en noget mindre, men fortsat topdygtig producent, nemlig Rofos. De har med denne RS450 K-tørdragt bevist, at de kan være med på den helt store bane, når det gælder gode bud på en tørdragt til kajak og andre vandaktiviteter.

Dragten er lavet som skaldragt i trilaminat med Cordura-forstærkninger på stort set hele kroppen for øget beskyttelse.

Se pris

Scubapro Everdry 4 tørdragt

scubapro everdry 4

Vi tager et smut tilbage forbi Scubapro, som ikke er helt færdige med at blande sig på listen endnu. Denne Everydry 4 tørdragt befinder sig på et noget lavere prisniveau end de øvrige dragter på listen, så den er god til dig, som er ude efter en kvalitetsdragt på budget.

Everydry 4 er en 4 mm-neopren tørdragt, som er blød og komfortabel, og som samtidig holder dig tør og varm selv i de kolde vintermåneder.

Se pris

Whites Fusion One tørdragt

whites fusion one

Vi bliver lidt nede i prislejet, hvor vi også finder denne Whites Diving Fusion One tørdragt, som tilbyder en perfekt blanding af Fusion DryCORE varme, komfort og optimal bevægelighed. Kombinationen og niveauet er svært at finde andre steder til denne pris, så er du på udkig efter en relativ billig løsning til din sejlads, så er Whites Fusion One et kvalificeret bud.

Se pris

Force 10 tørdragt

force 10

Sidste tørdragt til kajak på listen er denne Nemo Force 10 Surface tørdragt, som er skabt med komfort, bevægelighed og design for øje. Dragten ligger midt i prisskalaen, så det er muligt for de fleste at være med.

Force 10 tørdragten er udstyret med front-glidelås for at gøre det lettere at tage den af og på, og knæene er forsynet med ekstra forstærkninger til øget vandtæthed.

Se pris