Enhver sejler ved, at bådens ve og vel er noget nær det vigtigste – derfor er det tilsvarende vigtigt at passe godt på sin båd, også når den ikke bruges. Når vi når uden for sæsonen, og bådene så småt hives op på land, så skal de være klar til en kold og til somme tider hård vinter.

Og hvordan sikrer du dig så lige bedst muligt mod det mere barske vejr hen over vinterhalvåret?

En af de mest direkte og effektive måder at yde beskyttelse til din båd er ved at bruge en velegnet bådpresenning til din kabinebåd.

En almindelige presenning af god kvalitet kan til dels også anvendes, men hvis du vil sikre dig det bedst mulige resultat af beskyttelsen, anbefaler vi til enhver tid en decideret bådpresenning.

Marineworld Flexi bådpresenning

Denne Flexi bådpresenning fra Marineworld er lavet specielt som bådpresenning til kabinebåd og yder dermed optimal beskyttelse mod vind og vejr.

Den kvadratiske presenning har indstøbte kantbånd og er forberedt med gennemhulning for hver 10. cm. Dette giver en høj styrke til at passe godt på din båd.

Se billeder og pris her

Lamineret presenning

Hvis du vil spare lidt på presenningen og sætter din lid til, at vejrguderne ikke straffer os for hårdt hen over vinteren, så kan du overveje en almindelig lamineret presenning som billigere alternativ.

Denne presenning er lavet i et enkelt design med ombukket kant med ringe, og det laminerede polythylen-materiale sikrer god modstandskraft over for regn og blæst.

Se billeder og pris her

Sådan beskytter du din båd uden for sæsonen

Når du skal gøre din båd klar til vinteren, så skal du igennem en lang tjekliste af behandlinger. I stedet for at remse dem alle op her, anbefaler vi følgende tre grundregler, du altid bør huske:

  1. Kontroller og behandl evt. en beskadiget glasfiberlaminering
  2. Tøm båden for fugtsugende inventar såsom hynder og puder, og hæng fugtposer op i båden
  3. Kontrollér og bådens mekaniske dele trænger til olie eller anden behandling