Noget af det vigtigste tilbehør til skiferien, det er selvfølgelig skihandskerne. Skihandskerne sørger for, at du ikke fryser dine fingre samtidig med, at de sikrer dig et godt greb, hvis du står på ski. Der er altså tale om noget skiudstyr du ikke kan undvære.

Her på Outdoormagasinet.dk har vi lavet en test af skihandsker. Skihandske testen kan med fordel læses af dig, der gerne vil vide, hvilke handsker som er de bedste på markedet lige nu. Du er også velkommen til at læse med, hvis du blot søger lidt inspiration til, hvilke skihandsker du skal have næste gang.


Vi anbefaler denne forhandler af skihandsker: Aktivvinter.dk


Test af skihandsker: Vi anbefaler disse 5

Vi har undersøgt markedet for skihandsker med henblik på at finde frem til de bedste og mest populære modeller. I samme omgang ledte vi efter andre skihandske tests for inspiration, men måtte desværre erkende, at de er svære at finde. Derfor har vi i stedet værert i kontakt med forskellige forhandlere med henblik på at finde ud af, hvilke skihandsker som sælger bedst – og som generelt bliver taget bedst imod af brugerne (som jo er det vigtigste).

Vores undersøgelse er endt ud i følgende anbefalinger:


Oakley Factory Winter – En luksus skihandske

skihandske test oakley winter

Er du på jagt efter en slidstærk og varm skihandske, vil vi anbefale denne fra Oakley. Den består af en 10K membran og Thinsulate isolering. Det betyder, at du kan holde varmen under de koldeste forhold og stadig have en fleksibel handske med god fingerfærdighed.

Cairn Explorer – God skihandske til prisen

cairn explorer

Vil du have høj kvalitet til prisen, er denne skihandske fra Cairn et godt valg. Vandtætheden er på 10.000 mm., hvorfor du skulle tro, at den ikke er særlig åndbar – men det er den! Fugt og sved kan uden problemer komme ud af handsken, hvilket gør den ekstra komfortabel.

Cairn Explorer kan købes hos Aktivvinter.dk

Black Diamond Spark – En af de mest holdbare skihandsker

black diamond spark skihandsker test

Black Diamond Spark er uden tvivl en af vores favoritter, når det kommer til komfortable og funktionelle skihandsker. Da vi lavede testen skilte denne skihandske sig ud, fordi den først og fremmest er billig ift. kvaliteten. Derudover er den vanvittig slidstærkt takket være læderet. Det bør også nævnes, at den er 100% vandtæt, hvilket er en af – hvis ikke den – vigtigste egenskab, når der skal vælges og testes skihandsker. 

Hestra C-Zone Powder Mitt – En fornuftig all-rounder

hestra skihandske

Hestra C-Zone er en fornuftig all-rounder, der kan bruges på ski, snowboard og hvis du bare vil hygge dig i sneen. Handsken er selvfølgelig vand- og vindtæt og med snefang. Denne skihandske er også kendt for at være ekstra slidstærk, hvilket er en stor fordel for dig, der ikke ønsker at købe nye handsker hvert enenste år.

Oakley Factory Park – Perfekte skihandsker til parken

oakley park handske

Leder du efter et par stilrene og lækre skihandsker til parken, er disse fra Oakley det perfekte valg. Her får du en topklasse handske med fede features, der gør det til en fornøjelse at være i parken. Skihandsken er kendetegnet ved en meget lav vægt og et komfortabet fit.


Hænger pris og kvalitet sammen?

Ja det gør de uden tvivl. Du skal ikke forvente at købe bedst i test skihandsker, hvis prisen er lav. På Politiken.dk kan du læse om, at billige skihandsker ikke er meget værd, hvis du gerne vil have en nogenlunde kvalitet. Vi anbefaler altid, at du køber skihandsker af en høj kvalitet, hvis du gerne vil have det maksimale ud af din tid på ski eller snowboard.