Annonce:

Der er lige nu en tendens, der viser sig. Og det er populariteten for alt det, som der er at nyde ude i det fri. Meget mere end tidligere vil vi gerne være ude i den friske luft og her lade os betage af naturen og udelivet generelt. Vi rejser derfor gerne på adventure-ture, hvor det handler om at leve en smule mere praktisk.

Vi bestiger bjerge, vi tager på lange vandreture, og vi pakker tasken for at overnatte ude i det fri i en shelter til lyden af det knitrende bål.

Nyd den danske natur

Er det noget, du kender til? Og er du også vild med at være ude i det fri. Så er der heldigvis masser af skønne steder herhjemme i Danmark, som du kan lade dig betage af. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis du vender blikket mod Rebild. Her har du nemlig mulighed for at finde Rebild Bakker, der er særdeles populære.

Både fordi det er nogle af de større bakkelandskaber, vi finder i Danmark, men også fordi der her er ideelle muligheder for at gå nogle lange ture, hvad end du er til en nem gåtur eller hellere vil finde noget mere lidt mere terræn.

Husk den praktiske beklædning og proviant

For dig handler det således bare om at finde de gode sko frem, tøj der passer til vejret samt pakke en praktisk taske. Denne bør indeholde noget energifyldt mad, noget at drikke og eventuelt også et plaster eller to, hvis du vælger at begive dig ud på en af de længere ture.

Og så er det bare med at komme afsted, mens du nyder den danske natur, de rolige omgivelser og de naturlige lyde, når vinden rusker i træerne og får fuglende til at lette.

Det er helt sikkert noget, du vil nyde.