Hvis du er på jagt efter en klassisk russerhue, som både ser flot ud og holder hovedet varmt i selv de koldeste vintermåneder, så er du havnet det rette sted.

Her i guiden ser vi nemlig nærmere på 3 udvalgte kvalitetshuer fra hhv. MJM, Fjällräven og Canada Goose. Huerne kan bruges af både kvinder og mænd og de kommer i forskellige størrelser og med hver sine materialer.


MJM kaninpelshue med læderyderside

MJM kaninpelshue med læderyderside

Vi lægger listen ud med denne kaninpelshue fra MJM. Huen er lavet i det klassiske russerhue-design med flapper ned over ørene, så de holdes ekstra varme. Huen er foret med ægte kaninpels indvendigt, så du kan holde hovedet varmt i det kolde vinterhalvår. På ydersiden er huen forsynet med blødt læder, som beskytter hovedet mod sne, vind, regn og slud. Læderet på ydersiden er let at rengøre, hvis det bliver nødvendigt hen ad vejen. MJM huen er udstyret med to flapper ved ørene, som du kan lade hænge løst ned, og alternativt kan du binde dem sammen under hagen, så de beskytter endnu mere og giver et andet look. Huen fås i 4 forskellige størrelser til såvel kvinder som mænd.

MJM kaninpelshuen kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Fjällräven G-1000 Heater russerhue

Fjällräven G-1000 Heater russerhue

Vi går videre til denne G-1000 Heater russerhue fra Fjällräven, som er notorisk kendt for deres flotte men samtidig praktiske og funktionelle designs. Heater huen er lavet i G-1000 stof på ydersiden, som har fået gennemgående voksbehandling for at give en endnu bedre vandafvisning. Indvendigt er G-1000 Heater foret med blød uld for at holde ekstra på varmen, når du fryser allermest. Huen er udstyret med en flap ud for hvert øre for at isolere bedre. Flapperne kan foldes op og monteres på siden af hovedet, og ellers kan du lade dem hænge løst nede, så du bibeholder det ægte russerhue-look.

Fjällräven G-1000 Heater russerhue kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Canada Goose Aviator Hat

Canada Goose Aviator Hat

Canada Goose er også på banen med denne Aviator Hat – delvist pilotlook, delvist russerhue. Aviator Hat er lavet i Arctic-Tech materiale på ydersiden, som er både slidstærkt og kraftigt vandafvisende. Selve modellen er lavet med inspiration fra de huer, som de ægte piloter fløj med i gamle dage, hvor cockpittet i flyveren var åbent, så man var mere udsat for vind og vejr. Aviator huen fra Canada Goose er yderligere forsynet med blød coyote-pels, som både sikrer, at huen sidder tæt og sikkert og samtidig varmer godt om både hovedet og ørene. Inderst er huen forret med andedun, som holder dig varm oven på hovedet samt på bagsiden af hovedet.

Canada Goose Aviator Hat kan købes hos Pro-Outdoor.dk