Sydafrika er for alvor et land som mange outdoorentusiaster har fået øjnene op for – og med god grund. Sydafrika bliver nemlig betegnet som mulighedernes land på grund af de mange aktiviteter, der findes inden for outdoor.

I denne artikel ser vi lidt nærmere på, hvad du bl.a. kan give dig til i Sydafrika. Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du IKKE komme til at kede dig, hvis du besøger det sydligste land i Afrika.

Tag på jagtrejse

Sydafrika er perfekt, hvis du gerne vil på jagtrejse. Der findes nemlig et væld af gode jagtområder i landet, hvor der er mulighed for at skyde en masse spændende dyr. Der er selvfølgelig også en del dyr som er fredet, hvilket du som jæger skal respektere. Mange racer er nemlig ved at uddø, hvorfor de er yderst truet af jægere, krybskytter og lignende. Alt dette og andre regler kan du høre mere om, når du kommer til landet.

Læs mere om jagtrejser hos rejseselskabet www.nyati-safari.dk.

Fantastiske muligheder for hiking i bjergene

Hvis du godt kan lide at vandre, så er Sydafrika også et perfekt land for dig. Der er nemlig et væld af gode vandrestier som bl.a. går op i bjergene og giver dig et væld af smukke udsigtspunkter. Vandring i Sydafrika er faktisk meget ligetil. Du behøver ikke den store erfaring med hiking, men et par gode vandresko er selvfølgelig at foretrække. Hvis du skal gå i mange timer og eventuelt overnatte et sted i naturen, så er en god vandrerygsæk også at foretrække.

Læs også: 3 gode vandrerygsække

Sydafrika er også perfekt til cykling

Hvis du godt kan lide at cykle på landevejscykel eller MTB, så er Sydafrika uden tvivl et mekka for dig. Rigtig mange pro-teams tager til Sydafrika på træningslejr, hvilket vinder om landets høje kvalitet, når det kommer til cykelruter, landskab, terræn osv. Hvem har ikke drømt om at cykle en tur og så møde en giraf og en elefant på sin vej? Dette har du i teorien mulighed for, hvis du cykler dig en tur i det Sydafrikanske landskab.

Chris Froome stammer fra Sydafrika

Vidste du godt, at Tour de France vinder Chris Froome er født og opvokset i Sydafrika? Det er faktisk tilfældet!

Vind penge til finansiering af rejsen hos Spilnu.dk.