Teva er en anerkendt og populær producent af sandaler som især vandrefolket nyder godt af. Mærket blev startet af en geofysiker i Arizona, som var forundret over, at der ikke var ret mange gode sandaler til hårde udendørsaktiviteter. Det ville han ændre på, og det betød, at Teva fik sin grundlæggelse – noget, som mange naturelskere og vandrere i dag kan nyde godt af.

På trods af en relativ kort historie har Teva etableret sig som et af de bedste brands, når det kommer til sandaler. Især blandt vandrefolk er de populære, så hvis du også er typen, der tilbringer meget tid udenfor, er sandaler fra Teva et oplagt valg. Lad os se på nogle udvalgte modeller til herre.

Teva Original Universal Premium Leather

teva sandaler original universalEt par rigtig gode sandaler fra Teva, er deres originalmodel ved navn Original Universal Premium Leather. De er super lette og er lavet af læder – uden tvivl de bedste argumenter for at investere i dem. Sandalerne er behagelige at gå i og bliver ikke slidt op så nemt. Du kan indstille dem således, at de passer præcis til din fod, hvilket er smart på lange vandreture.

Grunden til, at Teva Original er så komfortabel og holdbar, er, at sålen er bygget op med tre lag. Der er læder, som navnet antyder – men der er også et stødabsorberende materiale af skum samt en gummisål i bunden. Disse lag sikrer dig en god oplevelse, når du skal gå i dem i lang tid af gangen. Og som bekendt holder sandalerne også længere end de fleste andre. Det er samtidig en af de mest prisvenlige Teva-modeller.

De er set til 499 kr. hos Pro-Outdoor.dk

Teva Terra Fi 4

teva vandresandaler teraHvis du vil have nogle forbedrede og lidt mere moderne sandaler end Original, så er Terra Fi 4 et kanon godt valg. De er en smule dyrere, men til gengæld er de også designet til langtidsbrug med deres store slidstyrke.

Terra Fi 4 har et anderledes, men stadig flot udseende. Sandalerne er sikret mod vand uden at materialet tager skade. Det betyder, at du kan gå med dem i hvilket som helst slags vejr. Du kan altså sagtens gå en tur i skoven på en sommerdag uden at bekymre dig specielt meget om det kommer til at regne eller ej.

Pasformen er noget nær perfekt, da sandalerne kan indrettes 100% efter dine fødder. De kan indstilles tre steder og sikrer dermed, at din fod holdes godt fast. Takket være en stærk anti-bakteriel behandling, kommer sandalerne ikke til at lugte så kraftigt. Disse sandaler er et oplagt valg til enhver outdoorentusiast.

Læs mere og se prisen hos Pro-Outdoor.dk

Teva Terra Fi 4 (læder)

teva terra fi 4 læder sandalHvis du ønsker nogle af de samme fordele som ovenstående Teva sandaler har, så bør du overveje Terra Fi 4 Leather.

De er nemlig bygget op på samme måde – med tre indstillingsmuligheder, en solid sål og behandlet med et materiale, der forhindrer lugte i at sætte sig fast. Det er et par super lækre sandaler, der både er funktionelle og desuden har et meget flot udseende.

Læs mere og se prisen hos Pro-Outdoor.dk