En god og sikker ridehjelm er rytterens vej til sikkerhed ved fald eller ulykker. Selvom det siges, at man skal falde af hesten 100 gange, før man er en rytter, betyder det ikke, at man ikke skal sikre sin krop mod unødvendig skade.

Når det kommer til ridehjelme, er det ofte, at pris og kvalitet hænger sammen. En god ridehjelm skal man eventuelt kun skifte ud med 5 års mellemrum, og derfor kan det være alle pengene værd at prioritere kvalitet fra starten.

Professionelle, franske ridehjelme til alle ryttere

Et velkendt mærke, der producerer kvalitetsridehjelme, er det franske Samshield. Samshield er kendt for deres udsøgte ridehjelme, der har et fedt, stilrent design kombineret med en sikkerhed i særklasse. Samshield er stiftet af Sam Maloigne, som i 2003 begyndte at ride efter at have haft en karriere som pilot og salgsassistent. Sam var utilfreds med komfort og udviklingen af ridehjelme på det daværende tidspunkt og etablerede efterfølgende sit eget mærke.

Samshield ridehjelme er kendt for at være støbt i ét, hvilket vil sige, at man opnår den optimale sikkerhed, fordi der ikke er nogle svage led, som kan gå i stykker, når man lander. De generelle priser på Samshield ridehjelme afspejler den grad af sikkerhed, de kan give dig som rytter. Priserne ligger mellem 2000-7000 kroner, og her kan prisen også afhænge en smule af design og udsmykning med swarovski.

Udstyr til hverdag, der holder

En klassisk Samshield ridehjelm er den kendte Samshield Chrome, som er en sort ridehjelm med læderrem og sølvudsmykning. Samshield Chrome findes, præcis som alle andre Samshield ridehjelme, i tre størrelser: Small, Medium og Large.

Chrome-modellen har en god foring og en aftagelig liner, hvilket vil sige, at det er en god all-around ridehjelm, som nemt kan gøres ren og vaskes. Samshield Chrome har et stilrent design, og den har derudover alle de nødvendige godkendelser, der kræves for at være helt sikker.

Find tilbud på Chrome her

Crystal er en rytters bedste ven

Som rytter kan du sikkert nikke genkendende til en ryttergarderobe, som primært består af sorte, brune og hvide elementer, netop fordi de er de praktiske i stalden og til hest. De hvide elementer ser knivskarpe ud til stævne, og det sorte og brune ridetøj bruger du sikkert mere til hverdag. Når man dag efter dag skal have rideudstyret på, kan det være dejligt at have noget at skifte imellem, men ridehjelmen skal helst bare passe til det meste.

Samshield tilbyder mange forskellige designs på deres ridehjelme, og nogle af dem har både glimmer og glitter påsat. En af de meget glitrende Samshield ridehjelme er Samshield Crystal. Samshield Crystal har den klassiske bløde overflade, som brydes op af en midterlinje, der minder om en mørk stjernehimmel. Glimmeret på Crystal-modellen er smagfuldt og har et look, der kan styles med langt de fleste piqueskjorter, leggins og ridebukser.

Find tilbud på Crystal her

En ekstraordinær konkurrencehjelm til særlige anledninger

Hvis du er typen, der opdeler rideudstyr og ridetøj i hverdag og konkurrence, så vil du sikkert også spare en af dine ridehjelme til, når du og din hest skal præstere enten på dressur- eller springbanen. En oplagt konkurrencehjelm er Samshield Swarovski, som har et klassisk konkurrence look, og som samtidig emmer af typisk Samshield ridehjelm. Alle Samshield ridehjelme kan fås med dressurcut, der gør det muligt at have plads til en større opsætning under hjelmen.

I udgangspunktet er Samshield Swarovski en klassisk Samshield Chrome hjelm, der blot er udstyret med en midterlinje med påsat Swarovski og inkorporerede linjer. Hjelmen har en god pasform og har desuden mulighed for at kunne vaskes, præcis som de øvrige Samshield ridehjelme. Samshield Chrome Swarovski er en helt særlig hjelm netop på grund af de håndpåsatte Swarovski-sten, hvilket også gør den en smule dyrere end de resterende ridehjelme.

Find tilbud på Chrome Swarovski her

Optimal komfort og sikkerhed – også i hverdagen

En af de billigere Samshield ridehjelme er deres Samshield Shadowmatt, som – præcis som navnet antyder – har en mat finish og en pæn skygge. Samshield Shadowmatt er et godt alternativ, hvis du søger en traditionel ridehjelm, der kan give dig optimal komfort, sikkerhed og stil. Shadowmatt har pæne, klassiske linjer og enkle sølvdetaljer, der bryder den matte overflade.

Hjelmen har lækre læderstropper, som sidder godt til omkring øre og hage. På Samshield Shadowmatt-modellen kommer det til udtryk, hvordan hele hjelmen er udformet i ét stykke, så man opnår den mest optimale sikkerhed. Denne hjelm er en klassisk og enkel hjelm, der egner sig til hverdagsbrug og nemt kan vaskes og gøres ren.

Find tilbud på Shadowmatt her

Nem vedligehold og fordelagtige materialer

Mange Samshield ridehjelme er designet og produceret i et såkaldt anti-scratch materiale, som gør, at ridehjelmen ikke umiddelbart får skrammer i overfladen. Anti-scratch materialet sikrer, at din ridehjelm forbliver pæn, så den kan bruges om og om igen. Den sorte farve er nem at vedligeholde, og Samshield ridehjelme kan altid nemt tørres af med en fugtig klud.

En lækker, professionel ridehjelm fra Samshield er deres Samshield Shimmer Alcantara, som er en ridehjelm med yderst god komfort og pasform. Hjelmen har en klassisk overflade med glimmer detaljer, der giver en pæn afspejling og detalje til hjelmen. Alcantara er navnet på det materiale, som mange Samshield ridehjelme er designet i; et ruskindslignende materiale, der ikke kræver yderligere vedligehold.

Samshield Shimmer Alcantara er en god hverdagshjelm, men er netop på grund af glimmerdetaljerne også konkurrenceværdig. Mange af de mest kendte ryttere bruger en Samshield ridehjelm, fordi de er forrest i udviklingen af sikkerheden af ridehjelme, samtidig med at de bevarer et fedt, stilrent – og genkendeligt – design.

Find tilbud på Shimmer Alcantara her