Nærende og mættende feltrationer er guld værd, når du er på overlevelsestur, trekking eller camping. Når du ikke lige har en pølsevogn, et pizzeria eller den lokale Føtex i nærheden, så skal du skaffe mad og næring på en anden måde.

Søger du gode tilbud på feltrationer?

Så besøg Grejfreak.dk.

Måske har du mulighed for at samle bær og svampe eller jage vildt, der hvor du opholder dig – men hvis det ikke lige er dig, eller hvis du bare ikke har heldet med dig den dag, hvad gør ud så?

Kroppen skal bruge næring og energi for at holde sig kørende. Særligt når der er tale om vandreture eller overlevelsesture, hvor du bruger din krop fysisk i mange timer om dagen.

Feltrationer bestående af et mix af frysetørrede færdigretter, energibarer og lignende vil blive dine nye bedste venner, når du ligger under den åbne nattehimmel og savner din ellers sure kassedame hjemme i supermarkedet.

I denne guide har vi samlet 9 forskellige bud på feltrationer, du med fordel kan medbringe på dit næste eventyr. På den måde er du garderet mod sult og energimangel, og du kan fortsætte turen i topform.


Adventure Food Chili con Carne

Adventure Food Chili con Carne

Adventure Food har lavet denne Chili con Carne færdigret, som kun kræver at få tilført kogende vand, før den er klar. Den vejer 134 gram, kan holde sig i 48 måneder og indeholder ca. 600 kalorier.

Adventure Food Chili con Carne kan købes hos OutdoorPro.dk

Mil-Tec Dagsration Pakke 4 (Hamburger)

Mil-Tec Dagsration Pakke 4 (Hamburger)

Mil-Tec står bag denne samlede pakke, der indeholder en hel dagsration fordelt ud på mange forskellige ingredienser. Du finder bl.a. en hamburger, vand, sukkerstænger, rugbrød og syltetøj samt meget andet i pakken, der har et samlet kalorieindhold på 3000 kalorier.

Mil-Tec Dagsration Pakke 4 kan købes hos Grejfreak.dk

Pasta m/laks og pesto

Pasta m/laks og pesto

Skal det være simpelt, hurtigt og velsmagende, så kan du overveje denne pasta med laks og pesto fra Trek’n Eat. Retten vejer 160 gram og laves hurtigt med kogende vand.

Trek’n Eat Pasta m/laks og pesto kan købes hos OutdoorPro.dk

Travellunch Paella med rejer og kylling

Travellunch Paella med rejer og kylling

Travellunch står bag denne pose med Paella med rejser og kylling, som indeholder mange af de nødvendige næringsstoffer. Der er 418 kalorier pr. 100 gram tørvægt, og posen vejer 250 gram.

Travellunch Paella med rejer og kylling kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Trek’n Eat Quinoa – Mexican Style Vegan

Trek'n Eat Quinoa - Mexican Style Vegan

Trek’n Eat Quinoa er til dig, der kan lide det mexicanske og ikke er bange for grøntsager og planter. Den veganske feltration vejer 140 gram og indeholder 596 kalorier.

Trek’n Eat Quinoa – Mexican Style Vegan kan købes hos Friluftsland.dk

Blå Band Pasta med ost og broccoli

Blå Band Pasta med ost og broccoli

Blå Bånd står bag denne pose bestående af en simpel pastaret med ost og broccoli. En færdigtilberedt pose indeholder 671 kalorier og vejer kun 153 gram.

Blå Band Pasta med ost og broccoli kan købes hos Friluftsland.dk

Compact Ration BP-5 feltration

Compact Ration BP-5 feltration

Weizenriegel har lavet en kompakt feltration ved navn BP-5, som vejer 500 gram og byder på en hel dagsration bestående af 2020 kalorier i alt.

Compact Ration BP-5 kan købes hos OutdoorPro.dk

Trek’n Eat Røræg med løg

Trek'n Eat Røræg med løg

Hvis du hurtigt komme til at savne en god brunch, så kan denne pakke med røræg og løg fra Trek’n Eat hjælpe dig. Høj på protein og fedt, og du får 593 kalorier pr. 100 gram.

Trek’n Eat Røræg med løg kan købes hos Grejfreak.dk

Trek’n Eat Krydderikarrusel

Trek'n Eat Krydderikarrusel

Sidste bud på listen er denne praktiske krydderikarrusel fra Trek’n Eat, som giver dig mulighed for at pifte din frysetørrede mad lidt op, når du er på farten. Dåsen indeholder 6 forskellige krydderier, hhv. salt, sort peber, hvidt peber, hvidløgsgranulat, karry og paprika.

Trek’n Eat Krydderikarrusel kan købes hos Grejfreak.dk