Sorel laver nogle af de absolut bedste vinterstøvler på markedet, og derfor er det altid oplagt at se nærmere på dette barnd, hvis du ønsker god kvalitet og holdbarhed. Her kommer vi med nogle gode forslag til Sorel støvler til både mænd, kvinder og børn.

Støvler til herre, kvinder og børn

Sorel støvler findes til begge køn og alle aldre. Derfor har alle muligheden for at finde nogle støvler, der passer dem. Her ser vi på lidt forskellige støvler for at give dig noget inspiration.

Sorel 1964 Pac Nylon (herre)

sorel 1964 støvler pacEt par yderst fornuftige vinterstøvler at vælge, hvis du er en mand, der går op i at have det bedste fodtøj. Støvlerne er både varme og behagelige, hvorfor du er dækket ind på de vigtigste områder.

Ydersiden af støvlerne er vandtætte og sikrer dermed, at dine fødder aldrig kommer i direkte kontakt med sne og regn. Indvendigt er der en tyk indersok, hvis formål ganske enkelt er at holde fødderne varme. Denne er cirka 6 mm og hjælper derfor rigtigt godt til i koldt vejr. Støvlerne er samtidig ganske lette at have på i forhold til andre støvler. Designmæssigt ligner de et par klassiske vinterstøvler, og det betyder, at du kan have dem på overalt. Både på korte indkøbsture i byen, men så sandeligt også på længere udflugter i naturen.

Et rigtigt godt valg som samtidig ikke koster alverden. 1964 Pac Nylon er set til blot 649 kr., hvilket er en enormt lav pris sammenlignet med alle de fordele, du får ud af støvlerne.

Sorel 1964 Pac Nylon kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Sorel Yoot Pac Nylon (børn)

sorel yoot pac nylon støvler til børnVidere til nogle børnestøvler! Sorel laver nemlig også børneudgaver af deres støvler, og denne model er en af de absolut mest behagelige og komfortable. Yoot Pac Nylon er nemlig en udgave, der sidder rigtigt godt på fødderne – og samtidig passer støvlerne både til drenge og piger.

Med disse støvler er du sikret 100% vandtæthed. De er nemlig syede sammen med vulkaniseret gummi, og holder derfor altid fødderne tørre – selv under hårde forhold om vinteren. De holder også rigtigt godt på varmen. Man har flere gange testet dem, og her er det blevet bevist, at støvlerne kan bruges helt ned til -40 grader celcius, hvilket er meget imponerende. Det skyldes primært den 9 mm indersok.

Et super godt valg til børn, da de sidder godt og sikrer fødderne en god varme. En stor fordel ved at købe Sorel støvler er, at du kan dække hele familiens behov ind med samme mærke af fodtøj.

Se komplet udvalg af Sorel støvler til børn hos Pro-Outdoor.dk

Sorel Meadow Lace (dame)

sorel meadow lace støvler til dameEfter vi tog et kig på herre- og børnestøvler fra Sorel, er det nu blevet tid til en anbefaling af støvler som kvinder kan gå i. Sorel Meadow Lace er et oplagt valg på mange forskellige måder – det er et par feminine støvler, der sikrer en god åndbarhed samtidig med, at de er vandtætte.

På trods af at de holder super godt på varmen, er det dog ikke nogle støvler, der er designet til den hårde vinter i Norden. De er bedst at bruge som overgangsstøvler – altså til den milde vinter og til efteråret og foråret. For ca. 999 kr. hos forhandleren Pro-Outdoor.dk kan disse støvler blive dine.

Sorel Joan of Arctic Wedge Mid (dame)

sorel joan of arctic wedge damestøvlerEndnu et par gode damestøvler er Sorels ‘Joan of Arctic’-model, der har et ganske unikt design og som fungerer rigtigt godt i koldt vejr.

Skaftet er lavet af fuldkernelæder og dækker dig ind mod vand, sne og slud. Støvlerne går højt op, hvilket falder i manges smag – og indeni finder du et godt lag, der hjælper til med at holde fødderne varme. Perfekt til kvinder, som gerne vil se godt ud med en alternativ stil, og som samtidig gerne vil modvirke kolde fødder i vintermånederne.

Sorel støvlerne kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Sorel 1964 Pac Strap (børn)

sorel 1964 pac strapDisse lilla vinterstøvler henvender sig til børn. Som alle andre støvler, der anbefales i denne artikel, er de vandtætte og i øvrigt udstyret med en 9 mm indersok. 1964 Pac Strap er et rigtigt godt valg, hvis det primært handler om at holde varmen. De er solide at gå i og sikrer dit barn en god oplevelse om vinteren.

Den primære grund til at købe dem er, at de generelt bare er super praktiske. Udover at holde fødderne varme, som vi var inde på tidligere, lukkes de til med velcro, hvilket gør dem lette at komme i for alle børn uanset alder.

Se aktuel tilbudspris hos Pro-Outdoor.dk

Sorel Joan of Arctic Knit II (dame)

sorel joan of arctic knit IIEndnu et par støvler med det karismatiske og kreative ‘Joan of Arctic’ navn, som igen henvender sig til kvinder. Disse støvler har et genialt design, der ser godt ud i alle vejromstændigheder – uanset om det blot er en regnvejrsdag i november eller om det er til brug i kraftig sne i januar.

Støvlernes skaft er lavet af vandtæt ruskind. Støvlerne har en udtagelig sål på 6 mm samtidig med, at der findes en 2,5 mm frostplug i yderstøvlen.

Sorel Joan of Arctic Knit II er et fremragende valg, hvis du ønsker et fint og kreativt design, men desuden sætter pris på tørre og varme fødder. For blot 1.299 kr. hos Pro-Outdoor.dk kan det blive dine – og det er klart et af de bedste valg af vinterstøvler til kvinder.

Sorel Conquest (herre)

sorel conquest støvler til herreVi startede med et kig på Sorel herrestøvler, og vi har tænkt os at runde af på samme måde med de sidste to anbefalinger.

Først har vi Conquest-støvlerne, der er perfekte til maskuline mænd, som ønsker god komfort, varme og lækkert design. De er vandtætte og foret ind med Thinsulate, mens fleksibiliteten også er helt i top. Et perfekt valg til mænd, som ofte går på jagt eller bare mænd som har brug for solide arbejdsstøvler.

Læs mere og se prisen hos Pro-Outdoor.dk

Sorel Paxson OutDry (herre)

sorel paxson outdry herrestøvlerOg her et sidste alternativ til mænd, der har brug for nye støvler – nemlig Paxson OutDry modellen. Støvlerne har fået sit navn takket være den vandtætte OutDry membran som de er udstyret med. Denne sikrer både åndbarhed og vandtæthed, hvilket gør dem perfekte til brug om efteråret og vinteren. Indeni har Sorel sat et tekstillag ind, der både sørger for, at du kan holde på varmen, men det giver også en smule ekstra komfort.

Med disse Paxson OutDry støvler får du noget fodtøj, der lever op til alle de vigtigste krav – funktionalitet, udseende og komfort. Et fremragende valg for mænd, som tilbringer mange timer ude i naturen.

Sorel Paxson OutDry kan købes til en god pris hos Pro-Outdoor.dk

Værd at vide om Sorel

Fodtøj fra Sorel betragtes af mange som det ypperste, når det gælder om at holde fødderne så varme som overhovedet muligt. Mærket blev grundlagt i Canada i 1962 og har siden leveret tusindvis af gode støvler til folk, der bor i kolde miljøer – men også til folk, som bare ønsker godt fodtøj i hverdagen. Udvalget er nemlig bredt, hvorfor det altid er muligt at finde noget, der passer dig.

Sorel henvender sig dog især til jer, der tilbringer meget tid udendørs. Hvad enten det drejer sig om arbejde, fritid eller noget helt andet, så er det et oplagt valg. Støvlerne har generelt en fremragende komfort og gør et fint stykke arbejde med at holde fødderne varme. Derfor er det et af de første brands, som vi anbefaler, når du skal have nye vinterstøvler.

Bliv klogere på Sorel støvler i nedenstående video: