Schatz er efterhånden et brand med mange år på bagen. Siden historien begyndte med August Schatz og Anton Harder helt tilbage i slutningen af 1800-tallet har Schatz skibsure udviklet sig markant.

De smukke ure fra Schatz er både elegante, stilrene og praktiske at have ombord på båden. Og hvis du har tænkt dig at udsmykke din båd med passende udstyr, så er et Schatz skibsur et oplagt sted at starte.

Se udvalget af Schatz skibsure hos Marineudstyr.dk

Fordele ved Schatz skibsure

I dette afsnit kigger vi lidt nærmere på nogle af de mest fremtrædende fordele ved at vælge at Schatz skibsur.

Der er 3 helt klare fordele ved Schatz skibsure:

  1. Æstetik – Med et skibsur fra Schatz er du sikret et ur, som passer æstetisk ind på enhver båd. Det store udvalg af ure gør det muligt at finde en model, som passer til lige præcis din båd og den dekoration, du i forvejen måtte have ombord. De smukke skibsure er typisk lavet i unikt og antikt design, så de bringer noget historisk fra deres oprindelse med på båden.
  2. Funktionalitet – Udseende er dog ikke alt, og de praktiske funktioner er dermed også i højsædet hos Schatz, når de udvikler og producerer deres skibsure. Hele udgangspunktet for Schatz tilbage i det 19. århundrede var at skabe et skibsur, som sjældent skulle genoptrækkes. Det har i den grad lykkes over de mange år, og i dag får du dermed et ur, som følger klokkeslaget præcist i lang tid efter mekanisk optræk. Teknologien har dog udviklet sig siden dengang, og derfor fås de fleste Schatz skibsure i dag også i en model med batteri i stedet for.
  3. Kvalitet – Kvaliteten er i top, når du vælger et Schatz skibsur. Dette gælder både design, funktionalitet, holdbarhed og ikke de eksklusive looks, som urene bliver designet med. Vil du være sikker på at have et ur ombord, som holder i mange år, som aldrig svigter, og som på én og samme tid sætter et æstetisk flot præg på din båd? Så er et Schatz ur oplagt for dig.

I forlængelse af denne liste over fordele dykker vi nu længere ned i maskinrummet og ser nærmere på disse 3 udvalgte Schatz skibsure. Urene er i hver sin størrelse, materiale, udseende og prisleje, så der er noget for enhver bådejer.


Schatz Midi skibsure

De første ure på listen er disse skibsure fra den populære Schatz Midi-serie.

Du har mulighed for at vælge mellem 10 forskellige ure, der fås i hhv. to forskellige slags materialer (messing eller krom), og som kan vælges med 5 forskellige slags urskiver og urværker.

Midi-skibsurene er lavet i støbt messing for at give en solid holdbarhed, hvorefter de enten er forkromet eller lakeret.

Se priser på Marineudstyr.dk


Schatz Royal skibsur i lakeret messing

Uret tikker, klokken går, og vi bevæger os nu videre til dette utroligt smukke skibsur fra Schatz’ Royal-serie. Uret er lavet i lakeret messing og har dermed både et retro og moderne look på samme tid.

Vælger du et Schatz Royal skibsur i messing, kan du få det i tre forskellige varianter, hhv. med eller uden glasslag med batteridrift, eller som traditionelt ur med mekanisk optræk.

Se priser på Marineudstyr.dk


Schatz Royal skibsur i forkromet messing

Sidste ur på listen er dette smukke Royal skibsur fra Schatz, som med sin udformning i forkromet messing er med til at give din båd et helt eksklusivt og unikt look.

Du kan vælge dit Schatz Royal skibsur i tre forskellige modeller, enten med mekanisk optræk samt med eller uden glasslag, hvoraf begge er batteridrevet.

Se priser på Marineudstyr.dk


Derfor er det en god idé med et skibsur ombord

Der findes adskillige gode grunde til at medbringe et skibsur på din båd, når du forlader havnen og tager afsted på spændende ferier eller fisketure.

Først og fremmest tjener urene det praktiske formål, at du altid er sikker på, hvad klokken er. Når du er til søs, så kan du nogle gange risikere, at mobilen løber tør for strøm, og så er der altså langt til nærmeste vægur. Medmindre du selvfølgelig har et skibsur hængende klar på væggen.

Foruden at kunne holde styr på tiden, så kan du også bruge dit Schatz skibsur som en integreret del af bådens indretning. Foruden barometer, skibslamper, termometer og lignende udstyr, så bør skibsuret være en af de første dele, du udsmykker din båd med.