Måske kender du det selv fra dengang, du var barn. Der er intet værre end at komme frysende ind efter en time ude i sneen. Tænderne klaprer, fingrene fryser, for slet ikke at snakke om den iskolde krop. Den situation undgår du at sætte dit barn i, hvis du vælger en Hulabalu flyverdragt.

Hulabalu flyverdragter er designet, så de holder kulden ude, mens de samtidigt er åndbare og sørger for, at dit barn heller ikke har det for varmt, når der leges og væltes rundt i sneen.

I denne artikel vil vi komme med inspiration til et par gode flyverdragter fra Hulabalu.


hulabalu baby flyverdragtHulabalu baby flyverdragt – navy

Her får du en vand- og vindtæt model, som har en stor åndbarhed, så temperaturen forbliver behagelig hele tiden. Den høje vandtæthed gør, at dit barn forbliver tørt, selv når vejret er dårligt.

Hætten kan nemt tages af og på, og der er elastik i taljen, der giver en god komfort til dit barn. Ved fødderne findes fodstropper, og modellen har også elastikker og knapper, der gør det nemt at hoppe både i og ud af flyverdragten.

Kan købes hos Skiwear4u.dk


hulabalu mars flyverdragtHulabalu Mars flyverdragt – black girl

Denne model egner sig til piger i form af sin lyserøde og sorte farve. Modellen er foret i hele kroppen, så dit barn kan holde varmen hele dagen.

Mars-flyverdragten er både vand- og vindtæt og fås til en billig pris. Der er forstærkninger på både knæ og bagende, som er særligt udsat, når børn leger. Det gør modellen ekstra slidstærk, så den kan holde i flere år.

Der er også tænkt på komforten i form af en elastik i taljen, der giver den optimale pasform, så dit barn føler sig godt til rette i dragten.

Kan købes hos Skiwear4u.dk


Kolossal kvalitet kombineret med klar pris

Hulabalu er blandt de førende producenter inden for flyverdragter. Dragterne er produceret i et godt, åndbart materiale og er samtidig vand- og vindafvisende. Det giver dit barn mulighed for at lege ude i sneen hele dagen uden hverken at have det for koldt eller for varmt.

Med en flyverdragt fra Hulabalu giver du dit barn en ny bedste ven, og du vil opleve en forøget glæde både hos dig selv og dit barn. Flyverdragterne ligger i et rimeligt prisleje på mellem ca. 400-800 kroner, hvor du får høj kvalitet til en billig pris.

Hulabalu producerer deres flyverdragter i Danmark, så de ved, hvordan den danske vinter kan være og har skræddersyet modellerne herefter.

Har du set?