Dette er sponsoreret.

Når man tænker på en rejse, så har man ofte et bestemt billede i hovedet. For nogle er det at ligge på en strand med en drink i hånden, mens andre foretrækker at komme ud i naturen og opleve noget helt andet. Hvis man er en af de personer, der holder af at være ude i naturen, kan man med fordel tage på en af de smukke rejsedestinationer, der findes rundt omkring i verden. Naturen er vidunderlig, og en outdoor-tur giver virkelige chancen for at opleve Jorden. Nogle af oplevelserne er guidede og kan nemt bestilles over nettet, som for eksempel på denne side for reservation af billetter. I dette indlæg kan man få inspiration til tre spændende rejsedestinationer, som byder på fantastiske outdoor-oplevelser. 
 

Bjergtagende vandringer i New Zealand

Landet er blandt andet kendt for at danne rammer om Ringenes Herre-filmene, og det er intet under, at nogle af de største fantasy-film blev optaget i New Zealands smukke natur. New Zealand er et af de mest bjergtagende og smukke steder at vandre i verden. New Zealand byder på mange forskellige vandreruter, der passer til enhver smag og niveau. Uanset om man er på udkig efter en kort vandretur på en times tid eller en uges lang tur, så kan man finde det i New Zealand. 
De fleste af de bedste vandreruter i New Zealand ligger dog på Sydøen, hvor man finder nogle af de højeste bjerge i landet. Nogle af de mest populære vandreruter her er Milford Sound Track, Tongariro Alpine Crossing og Abel Tasman Coast Track, og man kan både gå turen selv, eller bestille en guidet tur, så man også får en masse historier om området. Alle tre ture har dog én ting til fælles: De byder alle på fantastisk udsigt over New Zealands unikke natur.

Geologiske ekstremer på Island

Island er et af de mest geologisk interessante steder på jorden. På Island kan man finde nogle af de højeste bjerge i Europa, samt nogle af de dybeste kløfter. Derudover kan man også finde nogle af de varmeste kilder, og nogle af de koldeste steder på jorden. Alt dette gør Island til et meget interessant sted at besøge – og ikke kun for geologer. 
Alle disse ekstremer gør, at Island er helt særegen, når det kommer til naturen, og det er et af de få steder, hvor man kan opleve stort set alt, hvad Jorden har at byde på. Både varme fra vulkaner og varme kilder, til kulde i de store gletsjere. Høje tinder med udsigt over det hele, til dybe kløfter, golde ørkener og frodig skov.
Der er derfor masser at opleve for outdoor-mennesket, og man kan gøre det på en masse forskellige måder, hvad end det er til vands, i bil, til hest, til fods eller en helt anden transportmåde.

En tur i det magiske vildnis i Ecuador

Er man ikke lige til fantasy-landskab eller ekstremernes ø, kan det være, man hellere vil ud at opleve junglen og hvad den har at byde på. I så fald kan man med fordel tage en tur til Ecuador.
Ecuador ligger i Sydamerika, og er et af de få steder på jorden, hvor man kan opleve et magisk vildnis. Ecuador har en unik natur, og det er derfor ikke underligt at mange turister kommer fra hele verden for at opleve dette vildnis. I Ecuador findes der mange dyrearter, som ikke findes andre steder i verden. Eksempelvis er der et dyr kaldet “Pudu”, som er verdens mindste hjort. Pudu’erne lever i regnskovene i Ecuador, og det er muligt at se dem på tæt hold, hvis man besøger en af de store nationalparker i landet. Udover dyrene kan man også opleve nogle af de smukkeste fugle i verden i Ecuador. Der findes fugle med farver, som man aldrig har set før – og det er virkelig et syn for øjet! 
Hvis man besøger Ecuador, så skal man huske at pakke godt med solcreme og insektmidler – for selvom naturen er magisk, så kan den hurtigt blive for meget, hvis ikke man beskytter sig ordentligt.

Der er mange smukke rejsedestinationer for outdoor-ture. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det er selvfølgelig også værd at tage med, at der er nogle steder, der er mere populære end andre, og derfor bør man måske kigge på nogle af de mindre populære steder, hvis man virkelig vil have en outdoor-tur.