En båd uden skibslamper er ikke en rigtig båd, hvis du spørger os fra Outdoormagasinet.dk. Skibslamper er med til at fuldende bådens udseende og udtryk. Derudover skaber lamperne en hygge, der gør hele sejleroplevelsen bedre og mere indbydende. Denne hygge har faktisk spredt sig fra båden og videre til hjemmet. I dag er det nemlig moderne at udstyre hjemmet med flotte skibslamper.

I dette indlæg har vi valgt at se nærmere på, hvilke skibslamper, der findes i messing. Læs med nu og få lidt inspiration til, hvilke lamper til båden du måske skal have næste gang du skal på indkøb.

Skibslamper i messing

Messing (eller fattigmandsguld som det også bliver kaldt) er et glimrende valg af materiale i forhold til skibslamper. Materialet er især godt pga. holdbarheden: Messing skibslamper er kendt for at holde i mange år og ikke mindst kunne holde til lidt af hvert. Og det er en kæmpe fordel, da miljøet på vandet kan være hårdt på skibets interiør herunder lamperne.

Gitterlampe i forkromet messing

Her har du en smuk skibslampe i forkromet messing, der med fordel kan bruges indendørs og udendørs. Den er produceret i Italien, hvilket sikrer dig en høj kvalitet.

Kan købes hos Marineudstyr.dk

Trawlerlampe i messing

Denne trawlerlampe i messing er fra Den Haan Rotterdam 20” ideal brænder. Den er beregnet til brug indenfor og kan ikke stå på et bord. Du kan vælge mellem en elektronisk udgave og en petroleums udgave. Skibslampen har en brændetid på ca. 30 timer.

Kan købes hos Marineudstyr.dk

Væglampe i forkromet messing

skibslamper

Her har vi en elegant væglampe i forkromet messing, der uden problemer monteres på væggen. Beslaget er forboret med to skruehuller, hvorfor det ikke burde være noget problem at hænge skibslampen op.

Kan købes hos Marineudstyr.dk

Brugte skibslamper kan også være en mulighed

Der kan af og til være penge at spare ved at vælge brugte skibslamper. På DBA.dk og lignende hjemmesider kan du være heldig at finde brugte skibslamper til fornuftige priser. Fordelen ved at købe brugt er selvfølgelig, at du kan spare penge. Ulempen kan være, at lamperne er nedslidte og ikke-funktionsdygtige. Derfor er det vigtigt, at du omhyggeligt tjekker lamperne, inden du giver håndslag. Det ville være en skam at købe skibslamper, der ikke fungerer efter hensigten.