Hvad enten du er til campingferier eller hardcore overlevelsesture, så er det vigtigt med en god og komfortabel rygsæk, som du kan have alt dit grej i undervejs.

En Deuter rygsæk er et kvalificeret bud til dig, som skal bruge en vandrerygsæk i sublim kvalitet og ikke ønsker at gå ned på udstyr, men som fortsat skal bruge en rygsæk til en overkommelig pris.

Deuter er efterhånden et gammelt og traditionsrigt firma med tyske rødder, som har forsynet friluftsmennesker fra hele verden med kvalitetsrygsække i over 100 år. Selskabet blev stiftet af Hans Deuter helt tilbage i 1898, hvor han og firmaet tog de første spæde skridt i den tyske by Augsburg.

Se stort udvalg af Deuter rygsække på Pro-Outdoor.dk

Siden dengang er der sket meget, og i dag forsyner Deuter stadig entusiaster inden for camping, hiking, trekking og overlevelsesture i hele verden med rygsække i højeste kvalitet.

Fordele ved en Deuter rygsæk

Fordelen ved en Deuter rygsæk skal helt sikkert findes i de mange års erfaring og videreudvikling, så de i dag lever op til de højeste standarder. Det ses bl.a. i det klassiske Variflex-system, som indebærer det profilerede X-Frame system.

Hele systemet sikrer kort og godt, at vægten af din rygsæk ikke kun bæres af skuldrene, men derimod fordeles helt ned til hofterne, så du kan bruge din krop optimalt til bevægelse på turen. Det holdes ligeledes skuldrene fri, hvormed du kan bruge dem til at holde balance bedre – hvilket de oprindeligt er lavet til.


Deuter Aircontact 40 – 10 SL

Deuter Aircontact 40 - 10 SL

Den første taske på listen er denne Aircontact 40 – 10 SL. SL står for Slimline og er tiltænkt mere spinkle mænd eller kvinder. Aircontact 40 giver dig mulighed for at justere remme ved skulder og ryg for øget komfort. Rygsækken har mange indvendige rum, og det øverste kan tages af og bruges separat.

Deuter Aircontact 40 – 10 SL kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Compact EXP 12

Deuter Compact EXP 12

Deuter Compact EXP 12 er en mindre og mere kompakt rygsæk, som egner sig godt til cykelture og kortere vandreture. Den kan også anvendes til hverdagsbrug. Compact EXP 12 kan udvides via den integrerede læg for øget volumen indeni. Faconsyede skulderremme og hoftebælte giver maksimal komfort og god pasform.

Deuter Compact EXP 12 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Fox 30

Deuter Fox 30

Vi går videre til Fox 30, som er en stor og rummelig Deuter rygsæk til en billig pris. Fox 30 kan med fordel benyttes til alpint brug og lettere vandreture. Vari Quick-systemet i ryggen af tasken sikrer, at du hurtigt og nemt kan indstille tasken til din unikke højde – dermed kan den også anvendes af børn.

Deuter Fox 30 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Futura 30 SL

Deuter Futura 30 SL

Futura 30 SL er også en del af Slimline-rygsækkene, hvilket gør den god til kvinder og spinkle mænd, der skal bruge en anderledes pasform. Futura 30 fra Deuter er udstyret med net på bagsiden, så din ryg kan ånde frit undervejs. Kompressionsremme giver dig mulighed for at tilpasse tasken den mængde af oppakning, du har med.

Deuter Futura 30 SL kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Futura Vario 50 – 10

Deuter Futura Vario 50 – 10

Futura Vario 50 – 10 er også fra Futura-linjen, og dermed forsynet med samme fordele som de øvrige Futura-tasker; god pasform og let at justere taskens inderrum via kompressionsremmene. Futura Vario 50 – 10 er en af de større rygsække med 50 liters plads i hovedrummet samt 10 ekstra liter i toppen, som også kan tages af.

Deuter Futura Vario 50 – 10 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter ACT Trail 24

Deuter ACT Trail 24

ACT Trail 24 er perfekt til dig, der skal bevæge dig under mere regnfulde forhold – evt. med risiko for sne. Rygsækken er nemlig forsynet med dels et regnslag i bunden, som kan trækkes ud over tasken og dække den ind, og dels elastikstropper på siden til at montere f.eks. skistave. Rygsækkens toprum kan bruges til opbevaring af sko eller skihjelm, og kompressionsremmene gør det igen muligt at minimere spildpladsen i hovedrummet.

Deuter ACT Trail 24 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter ACT Lite 45 – 10 SL

Deuter ACT Lite 45 - 10 SL

Deuter ACT Lite 45 – 10 SL er en Slimline-model, så igen passer den optimalt til kvinder eller mænd af mere spinkel bygning. ACT Lite 45 bruger fleksible aluminiumsbøjler i det integrerede X-Frame system til at fordele vægten optimalt ned over ryggen og hofterne, så dine skulder bliver aflastet bedre. ACT Lite 45 har en rumopdeler midt i hovedrummet samt mulighed for åbning i enten top eller bund – dermed kan du nemmere pakke og hurtigere få fat i de nødvendige ting undervejs.

Deuter ACT Lite 45 – 10 SL kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Trans Alpine 30

Deuter Trans Alpine 30

Sidste Deuter rygsæk på listen er denne Trans Alpine 30-model, som hører til blandt Deuters mest populære rygsække til såvel hverdagsbrug som lettere rejser eller vandreture. Trans Alpine 30 er udstyret med Airstripes i ryggen, så din ryg bedre kan ånde, da sved transporteres ud og væk. Der er indbygget regnslag, skillevæg, værdilomme og monteringsstropper til opbevaring af f.eks. hjelm eller andet udstyr.

Deuter Trans Alpine 30 kan købes hos Pro-Outdoor.dk