I løbet af de sidste par år er skihjelme med visir begyndt at være mere og mere brugte af både nye og erfarne skientusiaster. Og det er der faktisk en ganske god grund til. Hjelme med visir giver nemlig en løsning på en masse problemer. Løsning, der alt andet lige vil gøre din tid på skiene markant sjovere og mere komfortabel.

Skihjelm og skibriller i én og samme løsning

En af de helt store fordele ved at købe en skihjelm med visir er, at du i mange tilfælde vil spare penge. Om ikke andet får du mere ud af dine penge. For du slipper nemlig for separat at skulle købe en hjelm og et par skibriller.

Vil du se priser på skihjelme med visir? Så tjek udvalget hos Aktivvinter.dk!

Et godt valg hvis du bruger briller

Hvis du bruger briller, når du står på ski, så vil vi gå så langt at sige, at en hjelm med visir er det bedste valg for dig. Ved at bruge et visir har du meget mere plads til dine briller sammenlignet med almindelige skibriller. Det vil med garanti gøre dine skiløb markant mere komfortable.

Herunder har vi fundet en række forskellige modeller fra nogle af de mest populære brands. På den måde kan du få en god fornemmelse af, hvilke skihjelme med visir der findes – og ikke mindst se, hvor prisniveauet ligger hos de forskellige brands. 


Uvex HLMT 300 Vario skihjelm

Vi kommer ikke uden om, at Uvex er et af de bedste mærker på markedet, når snakken falder på skiudstyr. Her er kvaliteten virkelig i top. Og denne Uvex skihjelm er ingen undtagelse. Uvex HLMT 300 Vario er det perfekte valg, hvis du vil have det bedste af det bedste. Så enkelt er det.

Læs mere og se prisen her

Head Knight skihjelm

Også Head er et mærke, der er kendt for at lave skihjelme af ekstra høj kvalitet. Hjelmen her er udstyret med en mirror linse med kategori 3 beskyttelse. Head Knight er et glimrende valg, hvis du har tendens til at svede meget, når du står på ski: Den er nemlig udstyret med et af de bedste ventilationssystemer på markedet.

Læs mere og se prisen her

Cairn Spectral Visor Magnet IUM skihjelm

Her har du en Cairn skihjelm, der giver dig optimal beskyttelse for pengene. Hjelmen er udstyret med et hav af lækre detaljer – lige noget for ”skinørden”. Visiret sikrer dig et optimalt udsyn under alle lysforhold. Reflekser og genskin skal du ikke bekymre dig om: Det fjerner visiret.

Læs mere og se prisen her

Osbe New Light R skihjelm

Denne Osbe skihjelm er stilren i sit look og samtidig uhyre let – uden der bliver gået på kompromis med sikkerheden. Det smarte photochromic visir sikrer dig det bedste udsyn uanset vejrforhodl. Ventilationssystemet er også værd at nævne, da det er i en klasse for sig.

Udgået

Læs mere og se prisen her

Alpina Jump JV Varioflex skihjelm

Alpina er et af de bedste brands inden for skiudstyr. Og kan tydeligt ses på denne Alpina hjelm. Her har du en skihjelm med visir, hvor beskyttelsen er helt i top. Visiret kan trinløst bevæges op eller ned. På den måde kan du have visiret 100% efter dine behov. Linsen er så smart, at den automatisk tilpasser sig lysforholdene. På den måde er du garanteret et glimrende udsyn – altid.

Udgået

Læs mere og se prisen her

Relax Stealth Visor skihjelm

Relax Stealth Visor er en af de sejeste skihjelme med visir på markedet, hvis du spørger os. Her har du et super simpelt design, hvor farverne sort og orange dominerer. Det integrerede visir er udskifteligt, hvilket er en klar fordel, hvis du en sæson gerne vil prøve en anden farve, visiret går i stykker eller noget helt tredje.

Udgået

Læs mere og se prisen her


Find gode tilbud på skihjelme med visir hos Skiwear4u

Hvis du er på udkig efter en god og dansk webshop af skiudstyr inkl. hjelme med visir, så vil vi anbefale dig Skiwear4u.dk.

En solid forhandler med flere år på bagen og med en række fine fordele:

  • Hurtig levering fra eget lager
  • Prisgaranti
  • 14 dages fuld returret
  • Nem og billig ombytning

Se alle tilbud på skihjelme med visir her

Test af skihjelm med visir

Skisport.dk har lavet en test af skihjelme med visir. Den test anbefaler vi, at du ser, hvis du er i tvivl om, hvilken hjelm du bør vælge. Hvis du stadig er i tvivl efter at have set skihjelme testen, så er der ikke andet for end at prøve flere forskellige hjelme, indtil du føler, at du har fundet den rette.

I videoen herunder gennemgår Rasmus fra Skisport.dk følgende skihjelme med visir:

  • Uvex hlmt 300
  • Alpina Jump JV Varioflex
  • Osbe New Light R
  • Cairn Cosmos Chromax
  • HEAD Knight
  • Cairn Spectral Visor

Brug testen som en hjælp til at finde den bedste skihjelm med visir til dig og dine behov.