Har du slidt dit gamle snowboard ned? Eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med et splinternyt af slagsen? I så fald er du landet på den rette side. Her har vi nemlig fundet nogle af de bedste snowboard tilbud lige nu.

Og det er ikke hvilke som helst snowboards vi har fundet til dig. Det er boards fra de lækreste brands herunder Bataleon, Jones, Slash, Lobster og Yes. Tag et kig på de lækre snowboards herunder og se om dit kommende board ikke gemmer sig blandt de syv udvalgte.

7 snowboard tilbud du skal se nærmere på

BATALEON EVIL TWIN

Vil du have parkens absolut fedeste snowboard? Så skal du have fat i dette tilbud. Bataleon Evil Twin er som navnet antyder et ondt snowboard, der giver dig de bedste forudsætninger for at indtage parken med de vildeste tricks.

Boardet er ikke kun godt at bruge i parken. Det kan med fordel også bruges backcountry booters. Bataleon Evil Twin er i øvrigt et super stabilt board. Her får du virkelig kvalitet for dine penge.

Snowboardet er set til 3.649 kr. hos Blacksnow.dk


JONES EXPLORER SPLIT

Dette snowboard tilbud fra JONES er værd at se nærmere på. JONES Explorer er et splitboard, der med fordel kan bruges til backcountry og-/eller touring. Plitten er kendetegnet ved et medium flex, freestyle tail og freeride nose.

Jones Explorer er det perfekte board, hvis du elsker at lege i sneen. Boardet har nemlig en høj stabilitet. En sjov fact er, at det yderste lagt er lavet af økovenligt plastik udvundet af Castor bønner.

Snowboardet er set til 5.399 kr. hos Blacksnow.dk


YES OPTIMISTIC

Kan du ikke få nok af ”powder” og god lir? I så fald er Yes Optimistic det perfekte snowboard for dig. Her har du et board, der bærer præg af den højeste kvalitet. Det har rocker i tip og tail, camber under fødderne og udført i en directional underbite form.

Snowboardet fra Yes er også kendetegnet ved at give dig som ”rider” en svævende fornemmelse, når du for eksempel giver den gas henover puddersne. En fornemmelse du med garanti bliver afhængig af, når først du har prøvet, hvor lækkert det føles at stå på dette snowboard.

Snowboardet er set til 5.199 kr. hos Blacksnow.dk


BATALEON BOSS

Lyder loaded pop og responsiv carving som noget for dig? Hvis ja, så har du her fundet dit drømme board – nemlig Bataleon Boss. Boardet er udstyret med en stabil Core Core, soft-mid flex og sand twintip form. Denne kombination giver dig et snowboard, hvor du uden problemer kan køre afslappet og hygge dig med freestyle.

Forhandleren af boardet skriver, at du med Bataleon Boss kan lave de ”svedigste presses og lande i fuld fart efter store kickers”. Hvis det er noget du bliver ”tændt af”, så skynd dig at købe snowboardet før din nabo.

Snowboardet er set til 4.249 kr. hos Blacksnow.dk


SLASH HAPPY PLACE

Slash Happy Place er et fortrinligt snowboard tilbud, hvis du drømmer om et godt all-mountain board. Her får du et glimrende snowboard, der giver et sublimt pop til railtricks og lignende. Og det er altså på trods af, at boardet er forholdsvist ”blødt” taget fleksibiliteten i betragtning.

Værd at vide er, at Slash Happy Place har stålkanter. Det betyder, at du får et super stærkt og holdbart snowboard, der kan uden problemer kan holde til vilde tricks og lignende. En sidste fordel ved dette board er, at det er uhyre nemt at vedligeholde. Det kræver næsten ingen waxing.

Snowboardet er set til 3.299 kr. hos Blacksnow.dk


LOBSTER THE SENDER

Vil du betegne dig selv som en aggressiv snowboarder, der uden problemer kaster dig ned ad bjerget med fuld gas? I så fald har du lige fundet dit nye favorit board. Lobster The Sender er i en klasse for sig, når snakken falder på stabilitet og freestyle.

Du har i øvrigt fantastiske muligheder for at poppe takket være de dobbelte carbon stringer i spids og tail. En super fed feature, der helt sikkert kan mærkes, når du prøver dette board.

Snowboardet er set til 3.699 kr. hos Blacksnow.dk


BATALEON OMNI

Her har du et stærkt allmountain snowboard, der kan holde til lidt af hvert. Boardet kan uden problemer køre i det mere opkørte underlag grundet de solide materialer. Snowboardet har en low uplift i tail og medium uplift i spidsen, hvilket giver dig rig mulighed for at give den fuld gas, men samtidig have 100% kontrol over boardet.

Bataloen Omni er et af de bedste snowboard tilbud til prisen lige nu. Derfor er det helt sikkert et board du bør notere dig, hvis du er på udkig efter et allmountain snowboard.

Snowboardet er set til 3.649 kr. hos Blacksnow.dk


Blacksnow.dk – Danmarks sejeste forhandler af snowboards

Som du nok har bemærket, så forhandles alle ovenstående snowboard tilbud af Blacksnow.dk – og det er der en særlig grund til. Her på Outdoormagasinet.dk mener vi nemlig, at Blacksnow.dk er Danmarks sejeste forhandler af ski-, snowboard- og MTB gear. Se bare på deres webshop: Hvor sej er den ikke lige?!

Derfor anbefaler vi at købe snowboard hos Blacksnow.dk

  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Stort og lækkert udvalg
  • Gratis dag til dag levering
  • Udvidet returret
  • Prisgaranti