Artiklen er sponsoreret.

Hvis du elsker naturen og den friske luft, så kan det være din næste ferie skal være en skiferie. En uge med smuk, nyfalden sne og den lune sol i hovedet, imens du kører ned af pisterne. Afslut dagen med afterski, og gentag så igen i morgen.

Uanset om du er en rutineret skiløber eller komplet nybegynder, så er skiferie en dejlig og aktiv ferieform, hvor du kan nyde udsigten af bjergene og den dalende sne. Skynd dig at pakke skiundertøjet og den varme sweater. Så er du klar til en ferie i de smukkeste omgivelser, hvor du med garanti bliver fyldt op med god energi.

Planlæg din skiferie

Skiferier er en særdeles populær ferieform i vinterperioden. Her rejser folk til Alperne eller de flotte norske fjelde for at nyde sneen på ski. Der findes et væld af destinationer, hvor du kan give den gas på ski. Hvis du er mere til langrend, så er det selvfølgelig også muligt rigtig mange steder.

Du kan finde skønne skisportssteder i blandt andet Italien og Østrig, og du kan finde gode råd og vejledning alt efter, om du skal afsted med børn, med en skole eller med begyndere. Du kan vælge mellem hyggelige hytter og skønne hotelværelser, alt efter hvad du foretrækker.

Du har rig mulighed for at planlægge din rejse, lige som du ønsker. Du kan enten flyve til din destination, køre selv eller køre i bus. Du kan også booke timer hos en skiinstruktør inden afrejse, hvis der er behov for det. Her får du som nybegynder de mest grundlæggende teknikker og øvelser fra start, så du kan starte din skiferie godt ud. Du kan få hjælp til at få den bedste skioplevelse.

Nyd julen eller nytåret i sneen

Er du ikke til den traditionelle jul eller nytår herhjemme? Eller vil du bare prøve noget nyt i år? Så nyd højtiden med ski på fødderne og skistave i hånden. Fejr dagene med at suse ned ad pisterne, og tag til afterski og nyd den gode stemning om aftenen.

Mange fejrer julen eller nytåret ved at tage på skiferie. Så kan du nyde juledagene med familien eller nytåret med vennerne, ved at stå på ski om dagen og hygge med afterski eller lækker mad om aftenen. Du får fantastiske og idylliske rammer til dine højtider, når du åbner gaver eller skåler i champagne, mens sneen daler ned udenfor.