Østerssafari i Limfjorden er en spændende oplevelse, der vil huskes tilbage på i mange år frem. Østers er en af Danmarks delikatesser og er generelt en populær spise. Du har mulighed for selv at være østersjæger og østerskok. Læs hvordan herunder.

Prøv østerssafari i Limfjorden hos DuGlemmerDetAldrig.dk

På oplevelsessiden DuGlemmerDetAldrig.dk kan du prøve østerssafari i Limfjorden for kun 300 kr. pr. person. For denne pris får du følgende:

  • 2 til 3 timers østersjagt
  • Dygtig og sympatisk guide
  • En spand til fragtning af dine østers (spanden må tages med hjem)
  • En østerskniv (den må du også tage med hjem)
  • Lån af waders og andet nødvendigt udstyr
  • Et glas champagne
  • Tilberedning af dine østers på grillen inkl. gode tilberedningsråd
  • Du får lov til at tage østers med hjem

Mere om oplevelsen 

Hvis du længe har drømt om at fange og spise friske østers, så er denne østerssafari i Limfjorden lige noget for dig. Her vil du sammen med en dygtig guide få lov til at fange østers i Limfjorden og efterfølgende spise dem.

Dagen starter selvfølgelig med en østersjagt. Når der er fanget tilpas mange østers, skal de tilberedes over grill. Her vil du få gode råd til, hvordan du får den bedste smag frem. Og ikke mindst lære, hvordan du spiser dine østers rå – på en god måde.

Anmeldelser: Er østerssafari en god oplevelse?

På DuGlemmerDetAldrig.dks hjemmeside har Maria udtalt følgende om oplevelsen:

”Jens var en rigtig god og rolig turleder, som vidste meget og havde styr på det. Det var sjovt og nemt at finde østers med det rette udstyr. Der var hyggeligt ved Gjellegård og fine toiletforhold. Der var gode muligheder for at få tilbehør til rå østers f.eks. Citron og rødløg var godt. Det var super lækkert med de grillede østes med tilbehør f.eks. ost. Fint at kunne tage østers med hjem i spand og med kniv”. 

Giv østerssafari som gave

Kender du en, der vil synes, at Østerssafari i Limfjorden er den perfekte gave? Hvis ja, så skal du vide, at du på DuGlemmerDetAldrig.dk også kan købe oplevelsen som et gavekort.

Gavekortet kan indpakkes i en fin gaveæske, der helt sikkert vil gøre gavemodtageren nysgerrig efter indholdet. I gaveæsken vedlægges der Peter Beier chokolade. Og som du nok ved, så er Peter Beier chokolade noget af det absolut bedste du kan sætte tænderne i.

Værd at vide om Limfjorden

Limfjorden betegnes som et sund, der er bindeled mellem Nordsøen og Kattegat. Fjorden er 180 km lang. Limfjordens dybeste sted er i Hvalpsund: Her er der 24 meter til bunden. Ved Aalborg findes der synlig overfladekalk. Overfladekalken bliver brugt til fremstilling af cement. Limfjordens største ø er Mors. Læs mere om Limfjorden på denstoredanske.dk.