I et tidligere indlæg her på Outdoormagasinet.dk har vi testet en CLWR skijakke. Nu er tiden kommet til at sætte et par ord på, hvor gode CLWR Flight skibukserne er. I den forbindelse har vi lavet en kort og præcis test af skibukserne, så du hurtigt kan finde ud af om CLWR Flight Pants er noget for dig.

Er du interesseret i skibukserne? Du kan købe dem hos Blacksnow.dk

Skibukserne vi har testet: CLWR Flight Pants

Overordnet set er disse skibukser udstyret med et standard fit, der giver dig en høj bevægelsesfrihed. Netop bevægelsesfriheden er en af de helt store fordele ved disse skibukser. Vi testede dem på snowboard – og her var der ingen problemer med skibukser, der strammede eller generede på nogen måde.

Designet er super cool og simpelt – ligesom vi kan lide det her på Outdoormagasinet.dk. Vi testede skibukserne med ”Loden”-farven (den armygrønne). Denne farve matcher perfekt med den CLWR skijakke som vi også har testet. Hvis du ikke er til armygrøn, så skal du vide, at du kan få bukserne i følgende farver: Sort, orange og hvid med mønster.

Specifikationer

  • Tapede syninger
  • Ventilation
  • Vandtæt/Åndbar: 10.000 / 10.000

Test: Hvordan var skibukserne?

Bukserne blev testet på en skiferie i Østrig, St. Anton. Førstehåndsindtrykket var super godt: Nemme og komfortable at få på. En masse smarte lommer og ikke mindst uhyre lækkert med muligheden for at lyne op på inderlårene for at få noget luft ind.

In action klarede skibukserne også testen til UG. Som tidligere nævnt, så er bevægelsesfriheden helt i top. Det var i hvert fald ikke muligt at skyde skylden på skibukserne, fordi man var dårlig til at stå på ski eller snowboard. Og så er designet super kræs, hvis du spørger os.

Derfor er CLWR skibukserne et godt køb

CLWR Flight Pant er et glimrende køb, hvis du er på jagt efter et par gode og vandafvisende skibukser, der samtidig er uhyre åndbare. Bukserne bærer præg af en let foring, hvilket giver dig den varme du har brug for – hverken mere eller mindre – og det er et stort plus!

På skibuksernes inderlår har du mulighed for at lyne op, så du kan ventilere. En smart funktion på de lidt varmere dage på ski eller snowboard. Funktionen var i hvert fald god at have på skiferien i Østrig, hvor det hurtigt blev varmt.

Skibukserne er også et godt køb, hvis du går op i holdbarhed. Efter 4 dage på snowboard med forholdsvis mange styrt, var det næsten ikke til at se, at de var blevet brugt – og det vidner altså om nogle solide materialer.

Kan skibukserne anbefales som ”bedst i test”?

Uden tvivl. Vores test af skibukserne i Østrig har imponeret os. Det skyldes i høj grad, at bukserne ikke er voldsomt dyre. For ca. 1.200 kroner kan du købe disse skibukser (se den aktuelle tilbudspris på Blacksnow.dk). Og det er mere end en rimelig pris taget den høje kvalitet og komfort i betragtning.

Hvis du er på jagt efter et par komfortable og good looking skibukser, så er CLWR Flight Pant et godt køb.