Annonce

Hvis du er vild med at være udenfor, men ikke helt så vild, at du alligevel vil være der hele tiden, så velkommen i klubben. Her får du et par gode idéer til, hvordan du kan nyde det udendørs, uden dog at være tvunget til at være der i for lang tid ad gangen!

Køkkenhave og lækker mad

Hvis du har en køkkenhave, kan du plante og gro lige det du ønsker. Derpå kan du da kokkerere med de lækreste ingredienser i dit indendørs køkken. Med en solid ny bordplade til hjemmet, kan du få en arbejdsplads, som du ikke bliver træt af. En bordplade har mere at sige end først antaget for et køkken. Foruden det æstetiske i en bordplade, er det også vigtigt at den kan tørres af uden problemer, hvis der eksempelvis spilder noget.

Snitteprojekter, der kan udstilles

En hobby med masser af projekter, der ikke ligefrem er nem at blive god til på kort tid, er at lade sig inspirere af Emil fra Lønneberg, og gribe snitteværktøjet. Det bliver måske ikke ligefrem til en bordplade eller en sofaramme, men måske du kan slippe afsted med nogle flotte figurer, små kunstværker eller brugsgenstande. Når du har øvet dig lidt, kan du ovenikøbet begynde at give dine projekter i gave. Der er ikke noget som at få en hjemmelavet genstand, der desuden er fremstillet æstetisk eller funktionel.

Snobrød og bålfad

En klassiker til at få brugt tid udenfor, selv hvis du har familie med mindre børn, er snobrød over bål. Jovist kommer man til at stinke af røg, men der er få ting så hyggelige som at sidde og bage snobrød – der helt sikkert bliver lidt sorte – mens der går konkurrence i hvem der kan lave det flotteste. Alternativt kan der suppleres med skumfiduser og mariekiks, som plaster på såret for eventuelle dårlige snobrød!