Den norske gigant i rideverdenen, Kingsland, har i mange år formået at være førende inden for beklædning til rytter og udstyr til hest. Kingsland blev stiftet i 1999 og har siden været nyskabende på markedet. Det norske mærke står for skandinavisk kvalitet og absolut særklasse. Hvis du søger ridebeklædning, der både ser godt ud, sidder godt og er udformet i de bedste kvaliteter, så bør du stile efter produkter fra Kingsland.

Et par Kingsland ridebukser er et godt bud på et produkt, du bør overveje, hvis du elsker Kingsland og gerne vil investere i produkter, der holder i mange år fremover. Et par gode Kingsland ridebukser med god fitting og grip giver den bedste oplevelse til hest, og kontakten mellem knæ, schenkler og hest optimeres.

Du kan købe Kingsland Ridebukser hos GymnastikogRidesport.dk

Udvikling af silikonegrip på Kingsland ridebukser

Kingsland er særligt kendt for deres udbedrede grip omkring knæ, da de har udviklet forskellige former for silikonegrip, der optimerer det gode sæde i sadlen. Der findes forskellige modeller af Kingsland ridebukser, som kommer med det særlige silikonegrip. Som altid er Kingsland ridebukser utroligt klassiske og lækre, da de er udformede i et godt, tykt materiale, der gør ridebukserne behagelige at have på.

Kingsland Cornell er en Kingsland model, som minder om et par gode træningstights, der er bløde at have på, og som smyger sig om bagdel og lår. Denne model har et inkorporeret grip omkring knæ, og da silikonegrebet sidder placeret på indersiden af knæ og lår, får man det optimale sæde, når man sidder i sadlen. Cornell er en ridebuks, der har en høj talje og gode, tykke syninger ved bagdelen, hvilket fremmer dine former og giver en pæn silhuet.

Navy ridebukser – klassiske og anvendelige

Kingsland Kaila er et par fede, lavtaljede ridebukser, der har flotte gulddetaljer ved bagdel og ved hofte samt broderier med Kingsland logoet. Kingsland Kaila er en fed model, der har et utrolig robust silikonegrip omkring knæ, og dette grip vil give endnu bedre føling med hesten end andre grip, du har prøvet før. Kailamodellen kommer i en flot navyfarve, der er klassisk og elegant, og som passer både til stævne og hverdagstræning.

Hvis du er god til selv at opretholde en god kontakt til hesten med dine inderlår og knæ, er det muligt, at du blot ønsker et par tykke ridebukser, der giver dig mulighed for at bevæge dig godt og samtidig holder dig varm. Et eksempel på et par ridebukser fra Kingsland uden større skridsikkerhed omkring knæ og lår er modellen Kingsland Semba, som er en helt klassisk ridebuks i navy. Semba har fine sølvdetaljer med logo og emblem omkring hofte, og der er mulighed for at sætte et bælte i ridebukserne. Semba er en højtaljet model, der sidder godt omkring bagdel og lår.