Annonce:

Når du bliver forældre, er det ikke ualmindeligt, at du må give afkald på en masse forskellige hobbyer. Der er kun 24 timer i døgnet, og disse timer bliver hurtigt brugt på børnene – især når de er meget små.

Men heldigvis har du muligheden for at slå 2 fluer med ét smæk – i hvert fald når det kommer til vandreturene. For hvorfor ikke bare tage den lille nye med?

Her tales der selvfølgelig ikke om at gå Caminoen i sin fulde længde, men du behøver ikke lægge vandrestøvlerne helt på hylden, bare fordi du er blevet forælder. Med det rigtige udstyr, kan du tage baby med ud i den friske luft.

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at komme ud i det fri med min baby?

Det siger lidt sig selv, at det ikke bliver en fornøjelig tur for hverken dig eller din baby, hvis du blot trasker afsted med baby under armen. Men hvilket udstyr der passer bedst til dit behov, afhænger meget af det terræn, som du foretrækker at gå i. Er det forholdsvis fladt og jævnt, kan en god og solid barnevogn sagtens klare arbejdet. Så har du også et sted til at opbevare madpakken, og behøver derfor ikke den store vandrerygsæk. En barnevogn af god kvalitet kan du købe hos Babytrold.

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på, når jeg tager baby med på vandretur?

Når du skal forberede din første vandretur sammen med din baby, kan du forsøge at tænke over, hvad du vil få brug for undervejs. Hvilke udfordringer kan der opstå på vandreturen? Du skal selvfølgelig have mad og drikke med til din baby, men du skal også gøre dig nogle tanker omkring, hvis nu din baby skal skiftes. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du har noget varmt tøj til din baby, så den ikke fryser.