lacrosse gummistøvler

Lacrosse laver gummistøvler til både kvinder, mænd og børn

Det er vigtigt med et par gode gummistøvler, når vejret byder på våde udfordringer. Til alle seriøse vandrere og udendørsfolk er gummistøvler fra Lacrosse et rigtigt godt valg, så dem vil vi se lidt nærmere på her på siden.

Derfor skal du have Lacrosse gummistøvler

Tilbringer du meget tid udendørs? Så får du med al sandsynlighed brug for et par gode gummistøvler før eller senere – og hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvilke gummistøvler du vil vælge, vil vi her anbefale dig at tage et kig på mærket Lacrosse, som altid producerer fodtøj af kvalitet.

Lacrosse går nemlig meget op i at lave godt og moderne fodtøj. På trods af at brandet har en stolt historie og mange års erfaring, forsøger de hele tiden at komme med nye og innovative gummistøvler. Derfor er du sikret et smart design, når du køber støvler fra Lacrosse. Deres modeller har et ganske unikt udseende i forhold til øvrige gummistøvler, og du har altid mange varianter at vælge imellem.

Et godt design er dog ikke det eneste du får ud af et par Lacrosse gummistøvler. De er nemlig også utroligt funktionelle og giver dig derfor gode muligheder for at være passende klædt på, når vejret ikke er det bedste. Hvis du godt kan lide at gå ture i skoven eller bare tilbringe meget tid udendørs, uanset om det regner eller ej, så er Lacrosse gummistøvlerne et kanon godt valg. De holder fødderne varme, tørre og giver en bedre komfort en de fleste andre støvler. Du kan som sagt bruge dem til både specielle udendørsbegivenheder, men også bare til almindelige regnvejrsdage om efteråret og foråret.

Om Lacrosse

Lacrosse er et amerikansk brand som siden 1897 har produceret sko og støvler. Først var formålet at levere solidt fodtøj til almindelige arbejdere, men sidenhen har de skiftet fokusset over på fritidsbrug, således du i dag kan finde sko og støvler fra Lacrosse til hver en lejlighed – derfor er det også et godt valg til outdoorentusiaster, der gerne vil have høj komfort og kvalitet, når de er på jagt eller hikingture.

Et godt alternativ er Ilse Jacobsen gummistøvler

Forhåbentligt har du nu fået lidt motivation til at se nærmere på nogle Lacrosse gummistøvler. Men hvis brandet af den ene eller anden grund ikke lige er din kop te, så er der heldigvis et par fornuftige alternativer.

Et af dem er Ilse Jacobsen som også laver nogle rigtigt gode gummistøvler, der både kan bruges til specielle lejligheder i naturen, men så sandeligt også på ganske almindelige hverdage. Ligesom med Lacrosse tilbyder de et ganske særligt design, hvor funktionaliteten stadig er i top. Med andre ord et ganske smart valg, hvis du ønsker nogle gode gummistøvler.

Mens Lacrosse laver støvler til begge køn, fokuserer Ilse Jacobsen primært på fodtøj og beklædning til kvinder. Kvaliteten bag begge brands kan der dog ikke være tvivl om, hvorfor du roligt kan tage et kig på udvalget uden at skulle frygte for kvaliteten.