Big Green Egg er kombinationen af ældgamle, traditionelle japanske keramikovne og moderne materialer og teknologi.

Med en Big Green Egg grill er du sikret den allerhøjeste kvalitet til din madlavning, hvad enten du skal grille kød, bage brød eller lune forretter til dine gæster.

Big Green Egg grillen er udstyret med ventiler, så det er muligt at regulere varmen, og det smarte keramiske materiale sikrer, at varmen bibeholdes uafhængigt af temperaturen udenfor.

Dette gør også grillen til en oplagt rejsemakker, hvis du er ude i naturen eller på camping i de mere kølige måneder på året.


Hvilke tilbud kan jeg vælge?

Der findes heldigvis en del forskellige modeller at vælge blandt, når du skal have fingrene i din første Big Green Egg grill. De enkelte modeller svinger i størrelse og plads, og dermed kan du nemt finde en grill, som passer perfekt til din livsstil og dit pladsbehov.


 

Small EGG Grill

Small EGG GrillSmall EGG Grill er første bud på listen. Her får du en lille til mellem størrelse Big Green Egg grill, som kan supplere op til 6 personer.

Grillen er velegnet til små terrasser eller bålsteder, hvor pladsen er lidt trængt. Til trods for de relativt små mål, så byder grillen på masser af muligheder for tilberedning af alt fra kød og fisk til brød og pizza.

Specifikationer:

 • Bredde/diameter: 33 cm
 • Højde: 61 cm
 • Materiale: Keramik
 • Farve: Grøn
 • Form: Rund

Læs mere og se pris

 

XLarge EGG Grill

XLarge EGG GrillVi springer videre over til den helt store model til dig, som har behov for at kunne tilberede mad til mange mennesker på en gang.

XLarge EGG Grill fra Big Green Egg har samme fordele og egenskaber som lillebroren ovenfor – dog har den en langt større grillflade, så du har plads til at stege eller bage mange enheder ad gangen.

XLarge EGG Grill er oplagt til dig, som holder af at invitere venner og familie til store grillfester, eller til dig som bruger grillen i dit faglige arbejde.

Specifikationer:

 • Bredde/diameter: 61 cm
 • Højde: 78 cm
 • Materiale: Keramik
 • Farve: Grøn
 • Form: Rund

Læs mere og se pris

 

Mini EGG Grill

Mini EGG GrillVi kommer lidt ned i såvel pris som størrelse igen – her finder vi Mini EGG Grill, som er modellen, der passer perfekt til campingturen eller den helt lille 2-personers altan.

Mini EGG Grill har samme egenskaber som de øvrige grillmodeller, men den er meget kompakt i størrelsen og let i vægten, hvilket gør den ideel til transport. Grillen giver mulighed for at lave velsmagende og veltilberedt mad til 2-4 personer ad gangen.

Specifikationer:

 • Bredde/diameter: 25 cm
 • Højde: 43 cm
 • Materiale: Keramik
 • Farve: Grøn
 • Form: Rund

Læs mere og se pris

 

MiniMax EGG Grill

MiniMax EGG GrillSidste grill på listen er den smarte MiniMax EGG Grill fra Big Green Egg. MiniMax udmærker sig på den interessante måde, at den er næsten lige så lav som Mini EGG modellen, men dens grillflade er på størrelse med Small-modellen.

Du får altså en lille, handy og let grill, som alligevel byder på plads og rummelighed nok til madlavning til 4-6 personer. Alt i alt en multifunktionel grill med god mobilitet og lige så gode muligheder for kulinariske oplevelser som de største modeller.

Specifikationer:

 • Bredde/diameter: 33 cm
 • Højde: 50 cm
 • Materiale: Keramik
 • Farve: Grøn
 • Form: Rund

Læs mere og se pris

 


Hvad med udstyr?

Du har fået grillen leveret, du har stillet den op, og bøfferne ligger marineret og klar – men hvad så med al udstyret? Kul? Grillrist? Eller hvad med grilltermometer? Kan du få alt det til din Big Green Egg grill?

Svaret er heldigvis et rungende ja. Big Green Egg har naturligvis taget højde for behovet for diverse redskaber og udstyr til din nye grill, og derfor har de også udviklet det nødvendige udstyr inden for nært sagt alle tænke situationer.

Det ser vi lidt nærmere på herunder:


 

Pizzaspade i aluminium med træhåndtag

Pizzaspade i aluminium med træhåndtagFørst bud på listen er denne smarte og enkle pizzaspade i let aluminium, som fungerer oplagt til såvel brødbagning og som paletkniv til bøfferne.

Designet er enkelt og passer godt i farverne til selve grillen. Og så er spaden i øvrigt udstyret med et behageligt træhåndtag.

Læs mere og se pris

 

3 Level Grillrist til Large Grill

3 Level Grillrist til Large GrillDenne smarte og multifunktionelle 3 Level Grillrist er lavet specielt til dig, der har valgt en Large Big Green Egg grill.

Risten er justerbar i højden, og du kan således bruge de 3 lag til at skabe forskellige temperaturer til hver enkelt enhed, du griller. Den er lavet i solidt stål og kommer i en simpel og nydelig metalfarve.

Læs mere og se pris

 

Premium grillkul

Premium grillkulHickory og eg – en perfekt blanding af træsorter til at skabe de langtidsvarmende Premium grillkul til din Big Green Egg grilloplevelse.

Premium grillkul fra Big Green Egg holder den rette temperatur hele vejen igennem, de varmer i lang tid, og de efterlader næsten ingen aske. Posen indeholder 9 kg kul.

Læs mere og se pris

 

Quick Read Digital Termometer

Quick Read Digital TermometerNår grillen er i fuld gang, kødet syder, og du venter på den helt rette temperatur; så er det vigtigt med et kvalitetstermometer, som hurtigt afmåler kødets temperatur uden problemer.

Med et Quick Read Digital Termometer fra Big Green Egg kan du nemt og hurtigt få vist kødets temperatur på blot 5-6 sekunder direkte på det digitale display. Der medfølger også en smart og beskyttende holder, så du sikkert kan opbevare termometeret mellem temperaturmålingerne.

Læs mere og se pris

 

Sidebord til Medium Grill

Sidebord til Medium GrillSidste bud på vores liste over grilludstyr til din Big Green Egg grill er dette smarte sidebord, som passer til Medium grillen.

Sidebordet er super enkelt og nemt at folde ud og montere på siden af grillen. Dermed får du hurtigt skabt ekstra plads til redskaber, marinade o. lign. Det vejrbeskyttede træ giver lang levetid og er let at rengøre. Bordet kan foldes sammen, så pladerne hænger ned langs siden af grillen, hvormed det også er beskyttet af f.eks. et beskyttelsesovertræk.

Læs mere og se pris