Når det fugtige og regnfulde danske vejr trænger sig på, er det vigtigt med behageligt regntøj i god kvalitet – både for børn og voksne. Regntøj med fleece og foer er populært netop pga. den høje komfort og kvalitet som denne type regntøj er garant for.

Find hode tilbud på regntøj med fleer og foer her:

Billigsport24.dk

Hvis du leder efter regntøj til dit barn, er det ekstra vigtigt, at regntøjet både kan holde vand ude, varme inde, og samtidig sørge for at ventilere, så dit barn ikke får det for varmt. Der er intet så ubehageligt som klamt og fugtigt regntøj, der ikke ventilerer ordentligt.

Omvendt skal regntøjet også kunne holde barnekroppen varm og lun i de mere kølige måneder, så dit barn ikke pådrager sig en kedelig halsbetændelse eller lignende.

I denne artikel har vi samlet inspiration til dig i form af regntøj med fleece og foer til både børn og voksne – kvinder og mænd. Du kan klikke ind og læse mere om de enkelte dele eller sæt ved hver beskrivelse, og så kan du i øvrigt finde flere modeller på forhandlernes hjemmesider.


Regntøj med fleece og foer til børn

Det er som sagt vigtigt, at dit barn har den nødvendige komfort, når det leger udendørs i regn og blæst. Herunder har vi fundet to pragteksemplarer på regntøj med fleece og foer til børn, hvoraf det første sæt egner sig til både drenge og piger, mens sæt nummer 2 er lavet specielt til piger.


Master regnsæt til børn

Master regnsættet fås i størrelserne 104-164 og er lavet i en flot og neutral, sort farve. Hele sættet er vandtæt og er udstyret med tapede sømme, der holder vandet ude.

Jakken har gennemgående lynlås og aftagelig hætte og er desuden udstyret med reflekser, så dit barn kan blive set i mørke. Foer er lavet i 100% polyester.


Master Printed regnsæt til piger

Master Printed er et sødt og kvalitetsrigt regnsæt til piger, som kommer i størrelserne 116-164. Dette sæt har samme tekniske detaljer og komfort som Master regnsættet ovenfor, men designet er en anelse anderledes.

I stedet for at være gennemgående sort, så er jakken lavet i et flot leopardmønster med pink detaljer ved kraven.

Hele sættet er vandtæt og er udstyret med reflekser mod beskyttelse i mørke.


Regntøj med fleece og foer til kvinder

Der findes masser af regntøj til voksne, både til mænd og kvinder – men ligesom for børn kan det være en god idé med et sæt regntøj med fleece og foer for ekstra komfort, varme og beskyttelse mod vind og regn.


Helly Hansen Aden regnsæt

Dette udvalgte sæt regntøj til kvinder er produceret af ingen ringere end Helly Hansen, der er notorisk kendt for deres kvalitetstøj til udendørs brug.

Helly Hansen Aden regnsæt er lavet med sorte bukser og en violet jakke med fleecefor i kraven til ekstra komfort og varme.

Både bukser og jakke er udstyret med Helly Tech® PROTECTION membran, som er vindtæt og vandtæt samtidig med, at den er åndbar for øget komfort.

Du kan skjule hætten i kraven, og både ben og ærmer er justerbare efter behov.


Regntøj med fleece og foer til mænd

Vi runder artiklen af med disse to lækre dele til et komplet regnsæt med fleece og foer til mænd. Delene er produceret af North Face, som er kendt for deres kompromisløse design til outdoortøj og -udstyr.


The North Face Mens Resolve Jacket

Jakken er lavet med tapede sømme og Hyvent membran, som beskytter mod regn og vejr, og som samtidig giver åndbarhed og komfort. Kraven på jakken er foret med lækkert, blødt og komfortabelt fleece.

Læs mere og køb hos Pro-Outdoor.dk.


The North Face Mens Resolve Pant

Bukserne til sættet er lavet i samme høje kvalitet med Hyvent membran og tapede sømme, som holder vand ude og komfort inde. North Face Resolve regnbukser er udstyret med Mesh foer for yderligere komfort – dette holder den klamme fugtige følelse væk, som ellers tit kan opstå i regntøj.

Læs mere og køb hos Pro-Outdoor.dk.