Nogle gange er det de lidt specielle hjælpemidler, der forbedrer udendørsoplevelsen. At have en lygte med på turen er som regel en nødvendighed, men med UltraSpire 600 UltraViz ANSI får du et helt unikt produkt – nemlig en effektiv lygte ud over det sædvanlige, der kan spændes rundt om livet.

Der er mange gode grunde til at tage en god lygte med på turen. Især hvis du på forhånd ved, at du kommer til at tilbringe tid i mørke omgivelser. Med dette produkt er du sikret det bedste af det bedste, da lygten kan lyse kraftigt op og samtidig behøver du ikke at bære på den i hænderne.

Lygten er set til kun 1.399 kr. hos OutdoorPro.dk

Hør mere om UltraSpire 600 UltraViz lygten i ovenstående video

UltraSpire 600 UltraViz er nemlig 4 gange stærkere end traditionelle pandelamper, hvorfor du let kan lyse omgivelserne op, når du eksempelvis er på trailløb i mørke eller på vandretur om natten. Du kan let se samtlige stier, når du har denne lygte om livet.

Derfor henvender den sig især til dig, der tilbringer meget tid udendørs, og som har brug for at se omgivelserne, selv når det er mørkt. Det er desuden værd at nævne, at lygten har 4 forskellige indstillinger, hvorfor du kan indstille den alt efter, hvad der er nødvendigt.

Læs også: 3 gode vandrerygsække

Produktet egner sig dog også til en lang række hverdagsfunktioner, så det er ikke kun på større udflugter, at lygten er god at have. Hvis du blot vil gå en tur om aftenen, kan den være god at have med – og det samme gør sig gældende, hvis du skal ud at rejse og kommer et sted hen, hvor det måske ikke altid er så let at finde rundt om natten.

I det hele taget er der altså tale om en god allroundlygte, der kan bruges til en lang række forskellige formål. Ud over at give dig et bedre syn, mens du løber/vandrer, sørger den for, at andre let kan få øje på dig, og samtidig kan du opbevare små ting i det bælte, som lygten sidder på.

Læs mere om lygten hos OutdoorPro.dk