Har du altid drømt om at være pilot for en dag? Gør drømmen til virkelighed og prøv oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig.dk.

En ægte pilotoplevelse

Vælger du at prøve oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig, kan du se frem til en ægte pilotoplevelse. Pilot for en dag hos DuGlemmerDetAldrig er nemlig en meget autentisk oplevelse, hvor du helt selv får lov til at styre flyvemaskinen. Hør for eksempel om Asgers oplevelse med Pilot for en dag i videoen her.

Tilbud lige nu: DuGlemmerDetAldrig.dk kan du i skrivende stund prøve oplevelsen for 2.499 kr.

Alt du skal vide om pilotoplevelsen

Du får ca. 35-45 minutter i luften, hvor du sidder bag styrepinden. Du sidder også bag styrepinden, når I letter, hvilket giver dig fornemmelsen af, hvad det kræves at lette et fly. Før og efter flyveturen skal der briefes og debriefes: Du lærer bl.a. om basal teori om flyvning i Danmark. Prøver du oplevelsen i Østjylland er der morgenmad inkluderet. Prøver du Pilot for en dag på fyn, får du en video med hjem af oplevelsen på USB-stick.

Husk at nyde udsigten

Der er mange deltagere som glemmer at nyde udsigten, når de sidder bag styrepinden. De er så koncentreret om at styre flyet (hvilket selvfølgelig kun er godt), at de glemmer at kigge ud – og det er en skam. Udsigten er nemlig fænomenal fra et flys cockpit. En ide kunne være at montere et GoPro i cockpittet, så du kan nyde udsigten og din tur, når du kommer hjem.

En oplevelsesgave du sent vil glemme

Hvis du ikke selv er så meget for at flyve, så kender du med garanti en person, der ville elske at få denne mulighed. Til ham eller hende er det oplagt at forære turen som en oplevelsesgave. Det kan passende være til en fødselsdag eller til juleaften. Det vil uden tvivl være en oplevelsesgave som han/hun sent vil glemme.