Vild med at prøve nye ting (under vand)? Eller kender du en, der bare er utrolig eventyrlysten og snart skal have en gave? Så er det en super god idé at give en oplevelse! Undervandsjagt er perfekt til enhver, som er vild med vand, jagt og natur – og i denne artikel vil vi give dig en bedre forståelse for, hvad undervandsjagt i Århus egentlig handler om.

Undervandsjagt i Århus kan arrangeres og købes via DuGlemmerDetAldrig.dk

Det skal du vide om undervandsjagt i Århus

Undervandsjagt er en formidabel naturoplevelse. Man tager simpelthen på jagt under vandet med en harpun, og derefter går det løs. Du/I vil blive vejledt af dygtige instruktører, som går meget op i undervandsjagt, og selve oplevelsesgaven inkluderer både vejledningen og jagten. Alt i alt varer det omkring 6 timer, hvorfor der er rigeligt med tid til at have det sjovt – men samtidig tager det heller ikke så længe, at man behøver at rette hele sin weekendplan efter det.

Denne oplevelsesgave er et oplagt valg til enhver naturentusiast. Den er særlig populær som gave til fars dag. Mange vælger også bare at udnytte tilbuddet og tage et par venner med på turen. Det er helt op til dig selv. Alle kan være med til undervandsjagt, både mænd og kvinder.

OBS: Alderskravet er 18 år.

Her kan du købe oplevelsen

Interesseret i at give denne oplevelsesgave til et familiemedlem, en ven, eller måske dig selv? Så kan du klikke dig ind på DuGlemmerDetAldrig.dk, hvor oplevelsen koster 399 kr. pr. person. Det er godt og vel halv pris i forhold til, hvad undervandsjagt normalt koster.

Undervandsjagten finder sted lige i nærheden af Aarhus’ kyst. Dermed er det ganske centralt i landet, således de fleste har mulighed for at tage hen og prøve det. Prisen på 399 kr. pr. person inkluderer alt udstyr, og hvis du finder det relevant, kan du endda låne et GoPro kamera fra DuGlemmerDetAldrig helt gratis, så det er muligt at filme jagten, mens du er under vandet. Det er et tilbud som uden tvivl er værd at udnytte!

Overvej desuden andre oplevelser

Udover undervandsjagt finder du også et hav af andre spændende oplevelser på siden. Langt de fleste har noget med naturen at gøre, hvorfor det er perfekt til folk, der godt kan lide at tilbringe tid udendørs. Et par eksempler er kajakroning og almindelig dykning.

Mulighederne er dog rigtigt mange, så du kan selv tage et kig hos DuGlemmerDetAldrig.dk og dermed selv lede efter oplevelser, som interesserer dig selv eller den person, du har tænkt dig at give en oplevelse til.