Drømmer du om at overnatte i naturen? Men er du ikke helt sikker på, hvor du skal starte? Så er du kommet til det rigtige sted! Her guider vi dig til gode overnatningsmuligheder i naturen, når du er begynder på området.

Luksus overnatning i naturen

Når du vil overnatte i naturen med hotellignende faciliteter, skal du kigge mod et glamping ophold i Danmark. Du kan sove i alt fra trætophytter og glamping telte til yurter og små hytter. Og det er ikke kun i Danmark, du kan afprøve overnatningsformen. Glamping er også populært i fx Norge og Sverige, hvor naturoplevelserne er endnu vildere end herhjemme.

Find de bedste glamping ophold i Danmark på Glampingguiden.dk.

Overnat i naturen i Svendborg

Et eksempel på en af de bedste glamping ophold i Danmark er Thorséng Nature Resort i Svendborg. Her kan du overnatte i enten tree tents eller møblerede luksustelte. Med i opholdet er all-inclusive med økologisk cuisine. Faciliteter på stedet inkluderer sauna, dampbad og varmtvandsbassin. Med andre ord: her er alt, hvad du skal bruge på en luksus overnatning i naturen.

Når du vil opleve naturen i nærheden af resortet, ligger stranden kun en kort gåtur ned af den private sti. Her kan du enten tage en dukkert, lære at sejle i havkajak eller stå på SUP. Thorséng Nature Resort tilbyder kurser i begge aktiviteter.

Overnat i naturen med børn

Glamping med børn er en god aktivitet, når I trænger til en hyggelig ferie. Flere af de bedste glamping ophold i Danmark tilbyder faciliteter, som kan holde børnene beskæftigede i flere dage.

De bedste glamping ophold med børn inkluderer:

–   Lefeldtgaard på Sjælland

–   Pensionat Gjøl i Nordjylland

–   Marsk Camp i Sønderjylland

Har familien en hund? Så kan du overveje at tage en overnatning på en af de mange danske campingpladser. Her kan du nemlig ofte tage både børnene og hunden med på glamping.