Hvis du er soldat eller bare går op i at have noget stærkt tøj at bruge udendørs, bør du se nærmere på bukser og jakker fra brandet ClawGear. De producerer tøj, der er perfekt at bruge til udfordrende begivenheder, så lad os tage et nærmere kig på, hvem der kan få nytte af produkterne – og ikke mindst hvilke modeller af bukser og jakker der helt præcist kan anbefales.

Hvem henvender ClawGear sig til?

ClawGear laver kvalitetstøj til flere forskellige typer af mennesker. Først og fremmest er brandet populært blandt soldater, som gerne vil have udstyr og beklædning af allerhøjeste klasse. ClawGears bukser og jakker er nemlig slidstærke og komfortable samtidig med, at du ofte finder beskyttende egenskaber i dem: F.eks. indvendige knæbeskyttere i nogle af bukserne.

Sikkerhedsarbejdere kan dog også med fordel bruge dem, og det samme kan almindelige outdoorentusiaster, der gerne vil være godt klædt på til eventuelle udfordringer i vejr og terræn. ClawGears produkter er egnede til de fleste forhold, og kan bruges af mange forskellige typer – som sagt er der dog fokus på militærfolk. Hvis ClawGear lyder som noget for dig, kan du tage et kig på beskrivelserne af specifikke produkter herunder.

Gode bukser og jakker fra ClawGear

Hvis du kigger på ClawGears produkter, kan det være svært at finde det, du helt præcist behøver, da det hele virker tiltrækkende og effektivt. Vi forsøger her at redegøre for et par af de mest populære produkter således du kan få et godt overblik og vælge det tøj, som passer bedst til dig.

clawgear raider pantsRaider Mk.IV

Du finder kun få kampbukser på niveau med Raider Mk.IV. De er populære på grund af den perfekte pasform samt det faktum, at de er uhyre slidstærke. Derudover har de to rummelige lommer som er lette at komme til med hænderne og som stadig opbevarer dine genstande sikkert.

Med indvendige knæbeskyttere giver Raider-bukserne dig også lidt ekstra sikkerhed i kamp og træning. De er primært henvendt til mænd i militæret, men blandt sikkerhedsfolk er de også relevante. Det samme kan siges, hvis du blot tilbringer meget tid udendørs og går op i stærk beklædning. Du finder bukserne i mange forskellige størrelser, så der er ingen undskyldning for ikke at se nærmere på Raider Mk.IV.

Se den aktuelle pris på bukserne hos OutdoorPro.dk

clawgear stalker bukserStalker Mk.III

Stalker Mk.III er nogle andre kampbukser fra ClawGear som også har sine egne unikke fordele. Denne model betragtes ofte som en af de mest avancerede på markedet, og du er sikret effektivitet, hvis du vælger Stalker-bukserne.

Ligesom Raider Mk.IV finder du let anvendelige lommer og beskyttere til knæene, om end der her er tale om puder på ydersiden frem for beskyttelse på indersiden. Ikke desto mindre er det et populært valg blandt mange i militæret, og du finder med al sandsynlighed ikke ret mange kampbukser, der er bedre til prisen.

Se den aktuelle pris på bukserne hos OutdoorPro.dk

clawgear cim jakkeClawGear CIM Jacket

Hvis det ikke er bukser, du er på udkig efter, men derimod en jakke, så tag et kig på denne. CIM har adskillige fordele i forhold til andre jakker, da den er utrolig slidstærk og holdbar.

Kvaliteten understreges ved, at materialet er helt i top – varmen bliver rigtigt godt isoleret indvendigt, og der trænger sjældent kulde ind. Dette gør den perfekt til operationer og udflugter i kølige forhold. Den beskytter samtidig mod vand, hvorfor mange vælger at bruge CIM-jakken, når de træner eller opererer i ekstreme vejrforhold. ClawGear tilbyder flere gode jakker, men denne er klart blandt de bedste – i hvert fald hvis du skal operere i udfordrende vejrforhold.

Se den aktuelle pris på jakken hos OutdoorPro.dk

clawgear cil jakkeClawGear CIL Jacket

Hvis du ønsker en mere alsidig jakke, der kan bruges i varme forhold, såvel som kolde, kan du tage et kig på CIL-modellen. Den er perfekt til soldater og ekstrematleter, da materialet dækker ind mod kulde og transporterer fugt væk hurtigt.

Den største fordel er dog vægten. CIL vejer blot 290 gram og vil derfor aldrig være generende – end ikke i de hårdeste og mest udfordrende scenarier. Jakken fås i alle de forskellige størrelser og er altså oplagt til enhver, som gerne vil have en solid og kompakt jakke til udendørs brug.

Se den aktuelle pris på jakken hos OutdoorPro.dk

clawgear jakke harpia fieldshellHarpia Fieldshell Multicam

Et alternativ til de to andre jakker er Harpia Fieldshell Multicam-modellen. Det er en klassisk kampjakke, der kan bruges i alle tænkelige situationer. Den holder dig varm, når temperaturen er lav. Hvis vejret skulle blive helt ekstremt, kan den kombineres med andre beklædningsgenstande.

Harpia Fieldshell afviser vand helt og holdent, men tillader stadig huden at ånde. Kvaliteten er høj, idet den er lavet af nylon. Samtidig behøver du ikke at frygte for fremtiden, hvis du investerer i den – jakken er nemlig enorm slidstærk og kan holde til lidt af hvert.

Se den aktuelle pris på jakken hos OutdoorPro.dk

clawgear melierax jakkerMelierax Hardshell Jacket

Vores sidste forslag er Melierax Hardshell-jakken, der ligesom de to foregående modeller er en letvægter, der kan bruges overalt. Dog giver denne jakke ekstra fordele i koldt vejr, idet den er varm og beskytter 100% mod vind, vand og sne.

Mange dygtige soldater vælger at iklæde sig denne jakke, da den er holdbar og varm. Samtidig har den en perfekt pasform, såfremt du får den rette størrelse, og den tillader, at du kan lave mange forskellige bevægelser uden problemer. Det er en af de bedste militær- og udendørsjakker, som fås lige nu, så derfor vil du næppe fortryde en eventuel investering i den.

Se den aktuelle pris på jakken hos OutdoorPro.dk

Om brandet ClawGear

Du har sikkert allerede fået et godt indtryk af, hvad ClawGears mission er, og hvad brandet står for. Men lad os alligevel se nærmere på historien bag firmaet, og hvorfor populariteten er stigende.

ClawGear er en tysk producent af militær- og udendørstøj, og de stræber efter at blive markedets største af slagsen ved at levere godt og funktionelt udstyr, som styrker den person, der bruger deres gear. De forsøger at lave tøj, der på en effektiv måde hjælper din krop i visse situationer og styrker dine evner i kamp eller i barske naturlige forhold.

Med andre ord er det et brand, der er perfekt at vælge, hvis du er en soldat, som gerne vil have beklædning af høj klasse. Det samme gør sig gældende, hvis du blot tilbringer meget tid udendørs og gerne vil være godt klædt på til forskellige forhold – mange outdoorentusiaster, som ikke nødvendigvis er ansat i militæret, bruger stadig ClawGear til f.eks. lange vandreture og bestemte sportsaktiviteter.