Hvis du har brug for nye skibukser, er det en god ide at købe nogle fra mærket Armada. Det er et mærke, der uden tvivl har styr på, hvordan beklædning til skisport af højeste kvalitet skal laves – så lad os se nærmere på 6 gode skibukser fra Armada som du med fordel kan bruge til din næste skiferie.

6 Armada skibukser som vi anbefaler

Lad os gå videre til artiklens egentlige fokuspunkt: Nemlig anbefalingerne af de 6 skibukser fra Armada. Herunder beskriver vi en række forskellige modeller, så du har mulighed for at vælge et par skibukser, der passer din stil bedst.

Armada Tradition skibukser Military

armada skibukser traditionUdseendemæssigt er Tradition Pant meget traditionelle – og det samme er buksernes fit. De passer til alle maskuline skiløbere, som sætter komfort over alt andet.

Den gode komfort skyldes primært, at bukserne har 100% forseglede syninger og afviser vand som om, det var ingenting. At de holder dig mere varme end almindelige bukser er endnu en fordel. En ekstra smart lille detalje er deres super effektive åndbarhed, der betyder, at du heller ikke vil komme til at svede såfremt vejrforholdene er varmere end forventet.

Alt i alt nogle kanon gode skibukser. De kan købes i to forskellige farver, i flere forskellige størrelser, og prisen er set til 1.499 kr. hos BlackSnow.dk.

Armada Highline Bib

armada highland bibNogle lidt mere tekniske og professionelle skibukser fra Armada er Highline Bib Red, der sætter fokus på at maksimere din præstation på skiene.

Bukserne er røde og har et løst fit, som dog sidder længere inde til benene end de fleste andre skibukser. Samtidig dækker bukserne også maven og har remme, der kan trækkes op over skulderen som alternativ til et bælte. Med en GORE-TEX membran er du sikker på at kunne holde varmen – og samtidig har vand og andet fugt rigtigt svært ved at trænge igennem bukserne.

Highline-modellen er til de mere seriøse skientusiaster, hvilket også er noget prisen indikerer. Hvis du vælger disse bukser er du garanteret et par skibukser af høj kvalitet, der let kan matches med dit øvrige udstyr. Prisen er set til 3.499 kr. hos BlackSnow.dk.

Armada Crest GORE-TEX 3L Pant

armada crest gore tex 3Armada Crest er ligeledes til de mere seriøse skiløbere. Her er der fokus på funktionaliteten – og det er i rigtig høj grad.

Bukserne er nemlig meget baggy, men heller ikke sådan, at det bliver for meget. De giver en rigtig god bevægelsesfrihed, hvilket er noget af det vigtigste, når du står på ski. Samtidig er de vandtætte og giver dig en god varme takket være GORE-TEX Pro 3L-materialet. Ikke alene holder Armada Crest vand væk fra dig – de sørger også for, at eksisterende fugt let bliver transporteret væk fra kroppen, hvis det skulle optræde.

Nok om funktionaliteten. Designmæssigt er det nemlig også et godt valg. Bukserne kan fås i farverne navy og brun – og de kan let kombineres med stort set alt andet skitøj. Især Armadas skijakker.

Se prisen på Armada skibukserne hos BlackSnow.dk.

Armada Entry GORE-TEX Pant

armada skibukser entry gore tex Et par blå skibukser, der minder rigtigt meget om den foregående model. De er nemlig også dækket ind med GORE-TEX, hvilket som bekendt er et godt kvalitetsstempel. Bukserne er både varme og vandtætte. Derudover har de nogle store lommer, hvori du for eksempel kan opbevare dit GoPro kamera eller lignende.

Det simple design er nok det største plus. Den gennemgående blå farve gør bukserne let at kombinere med andet skitøj og prisen er ligeledes værd at nævne. For hvis du ønsker et solidt alternativ til Armada Crest (den foregående model), kan du nemlig spare næsten 1.000 kr. ved at vælge denne model.

Se den aktuelle tilbudspris hos BlackSnow.dk.

Armada Prodigy Insulated Pant

armada prodigy insulatedOg videre til en lidt alternativ model fra Armada. Denne model har et baggy fit med seler med henblik på at sikre dig en god komfort og bevægelighed, når du bruger dem. Disse skibukser er i særdeleshed populære blandt freeskiere, så hvis det er dig, kan det være, at Armada Prodigy-modellen er det mest oplagte valg blandt dem alle.

Skibukserne er både vandafvisende, åndbare og varme – derfor får du alt det, du har brug for, når bukserne skal bruges i aktion. Designet er dog den ypperste grund til at købe dem: Som nævnt er det et populært valg blandt mange freeskiere for designet er nemlig 100% henvendt til dem. Et stærkt valg, der koster lidt mindre end de fleste andre Armada bukser.

Se aktuel tilbudspris hos vores favorit forhandler BlackSnow.dk.

Armada Atmore Pant

armada atmore pantØnsker du skibukser i slim fit? De fleste af modellerne, der er beskrevet i denne artikel, er lavet med et baggy/loose fit, så derfor er denne udgave fra Armada et rigtigt godt alternativ. På trods af at bukserne nogle steder sidder ganske tætte på benene, er du stadig sikret en god bevægelighed. Dette gøre Atmore-modellen perfekt til freestylere, der ønsker det bedste af det bedste.

Derudover er bukserne vandtætte og åndbare, da materialet er af rigtig høj kvalitet. Lynlåse og syninger er nemlig godt forseglede, og derfor behøver du ikke at spekulere specielt meget over vejrforholdene, når de skal tages i brug.

Gå til BlackSnow.dk og se prisen på bukserne.

Derfor skal du vælge skibukser fra Armada

Måske kender du allerede lidt til Armada. Brandet producerer nemlig noget af det bedste skitøj på markedet, hvorfor de ikke overraskende er et populært valg blandt mange skiløbere; både de dygtige og professionelle skiløbere, men også almindelige mennesker, der blot tager på skiferie fra tid til anden. Armada sætter fokus på freeskiing, så hvis det er din stil, bør du i hvert fald ikke tøve med at vælge dem. Enhver skientusiast kan få god gavn af deres produkter.

Armada producerer både skijakker, skibukser og en hel del andet udstyr og beklædning som bruges til skisport. De ved, hvad de laver, og hvis du vælger at købe tøj fra Armada er du sikret god kvalitet. Mærket er relativt nyt, men der er altså en god årsag til, at det er blevet populært på så kort tid – simpelthen på grund af kvaliteten. Med Armada går du i hvert fald ikke på kompromis med noget – og prisniveauet befinder sig i øvrigt et sted, hvor langt de fleste kan være med.

Se også disse skibukser fra Sweet Protection og Volcom

Herunder har vi fundet et par skibukser fra Sweet Protection og Volcom som vi også gerne vil anbefale.

Sweet Protection Salvation Pants True Black

sweet protection salvationHvis du sætter slidstærke og robuste bukser over alt andet, så er Sweet Protections Salvation Pants et stærkt valg. Der er ikke tale om Armada skibukser, men da Sweet Protection ligeledes laver god skibeklædning, er de i den grad også værd at nævne.

De minder nemlig utroligt meget om de nævnte Armada-modeller – bukserne er blandt andet lavet med 3-lags GORE-TEX, hvilket kort og godt understøtter en meget høj kvalitet. Det gør dem også enormt praktiske, da slidstærkhed, komfort og funktionalitet dermed er kombineret på en god og effektiv måde. Salvation Pants er et af de mest oplagte valg, når det kommer til skibukser, og derfor er det nogle, som vi klart vil anbefale. Skibukserne er set til 3.199 kr. hos BlackSnow.dk.  

Volcom Articulated Pant Khaki

volcom articulated pantNogle andre interessante bukser er Volcoms Khaki pants. De kan sagtens bruges til ski, men er faktisk primært lavet til snowboarding.

Og på grund af det moderne design, kan de også bruges til andre udendørsaktiviteter, da der er tale om nogle gode all-round bukser, som kan bruges til mange forskellige slags ting – mest af alt takket være den fremragende bevægelighed som de tilbyder.

Se prisen på Volcom Articulated hos BlackSnow.dk.