Mons Royale har igennem de sidste mange år imponeret deres fans fra hele verden med kvalitetsrigt skiundertøj fra deres base ved Lake Wanaka i New Zealand.

Derfra fremstiller de deres populære og efterspurgte skiundertøj i det bedste merinould og i lækre designs, som udstråler, at skiundertøj bestemt ikke behøver at være kedeligt at se på.

I denne guide har vi samlet en række af de mest populære modeller blandt såvel herre- som kvindeundertøjet til skientusiaster på alle niveauer.


Mons Royale Boyfriend LS FWT skiundertrøje

MONS ROYALE BOYFRIEND LS FWT, SKIUNDERTRØJE

Vi lægger listen ud med denne lækre Boyfriend LS FWT skiundertrøje, som både tager sig godt ud på pisterne og til afterskiing rent designmæssigt. Trøjen er lavet i 100% merinould, hvormed du er garanteret en skiundertrøje, som holder varmen inde og kulde samt dårlig lugt ude. Trøjen er til kvinder.

Se tilbud her


Mons Royale Womens Original LS skiundertrøje

Mons Royale Womens Original LS skiundertrøje

Vi går direkte videre til den populære Womens Original LS skiundertrøje som med fordel kan anvendes som inderste basislag under dit andet skitøj. Trøjen er til kvinder og fås i sort i navy med mønstre på armene. Den er lavet i 100% merinould som giver god varme uden at komme til at lugte af sved.

Se tilbud her


Mons Royale Yotei Powder Hood FWT skiundertrøje

Mons Royale Yotei Powder Hood FWT skiundertrøje

Mons Royale har med deres Yotei Powder Hood skabt en perfekt skiundertrøje i det blødeste, varmeste og lækre merinomateriale, som både fungerer effektivt, når du står på ski, og som ser hammer godt ud til almindelig brug resten af dagen. Trøjen har en halsedisse, som kan bruges som balaclava og beskytte ansigtet mod kulde og vind.

Se tilbud her


Mons Royale Duct Tape LS Zip skiundertrøje

Mons Royale Duct Tape LS Zip skiundertrøje

Er du til lækre designs, høj komfort og simple detaljer, så er denne Duct Tape LS Zip skiundertrøje til mænd et kvalificeret bud. Trøjen er lavet i et sort og gråt design med lynlås foran, og den bløde merinould sikrer komfort og varme uden at kradse. Der er huller til tommelfingrene i bunden af ærmerne, så du undergår kold luft mellem handsker og ærmer.

Se tilbud her


Mons Royale Supermons 3/4 One Piece skiundertøj

Mons Royale Supermons 3/4 One Piece skiundertøj

Skal du have hele pakken, så kan du passende tage et ekstra kig på dette lækre Supermons 3/4 One Piece skiundertøj fra Mons Royale. Sættet er lavet i slimfit for at give øget komfort og bevægelighed, og letvægtsmaterialet gør det til at oplagt inderlag på selv de koldeste dage på pisten. Sættet kommer i 3 forskellige størrelser, så der er noget at vælge imellem.

Se tilbud her


Mons Royale Cornice Rollover skiundertrøje

MONS ROYALE CORNICE ROLLOVER, SKIUNDERTRØJE

Vi tager et smut tilbage forbi dameafdelingen, hvor vi finder denne enkle men lækre Cornice Rollover skiundertrøje i grå og turkis. Cornice Rollover er lavet med indbygget halsedisse, som du kan trække op, så den dækker og beskytter det meste er ansigtet. Trøjen er ligeledes udstyret med huller til tommelfingrene for øget varme og komfort.

Se tilbud her


Mons Royale Original LS skiundertrøje

Mons Royale Original LS skiundertrøje

Når vi taler om skiundertøj og lækre designs, så kommer vi ikke uden om den originale LS skiundertrøje fra Mons Royale. Denne skiundertrøje til herre er lavet i et ultraklassisk design, som mest af alt bringer tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes sweatshirts – denne gang dog i et behageligt materiale af 100% merinould, som holder på varmen og transporterer sved og lugt væk. Trøjen fås i sort, rød og blå.

Se tilbud her


Mons Royale Checklist Hood LS skiundertrøje

MONS ROYALE CHECKLIST HOOD LS, SKIUNDERTRØJE

Det er blevet tid til en blandingstrøje. Her er der tale om den funktionelle Checklist Hood LS skiundertrøje til kvinder, som er lavet primært af merinould som de øvrige på listen, dog med en smule nylon blandt ind i designet. Dette sikrer, at du opnår optimal bevægelsesfrihed, samtidighed med at kroppen holder sig varm og tør dagen igennem.

Se tilbud her


Mons Royale La Glisse Leggings

Mons Royale La Glisse Leggings

Skal du holde stængerne varme og tørre selv på de koldeste dage, så er disse La Glisse Leggings et kvalificeret bud. Med 250 grams merinould sikrer bukserne, at du kan holde kulden ude og varmen inde i helt ned til minus 20 grader – perfekte som enkeltlag med sit tykkere design.

Se tilbud her


Mons Royale Christy Legging skiunderbukser

Mons Royale - Christy Legging

Vi runder listen af med et par velovervejede Christy Legging skiunderbukser til kvinder, hvor der er tænkt over såvel funktionalitet som design. De skønne farver skaber et look, som kun kan være garant for at sprede god energi fra kroppen og ned i støvlerne, når du tonser rundt på pisterne eller blot traver dig en god lang tur i det kolde vinterhalvår.

Se tilbud her