Hvad end du skal på kanotur, ud at fiske, traske fødderne ømme på en længere vandreferie, eller blot cykle med din computer til og fra arbejde, så er det en rigtig god idé med en vandtæt rygsæk eller taske.

Er du på farten i form af sejlture og vandreture, eller er du på anden vis ude i naturen i længere tid og har behov for at opbevare dine ting i en taske undervejs, så dur det ikke, at alting sejler efter en enkelt skylle eller to.

De større brands såsom Fjällräven og Haglöfs er garanter inden for produktion af vandtætte rygsække og tasker i alle kategorier såsom vandretasker, computertasker og dagstursrygsække. Du behøver dog ikke udelukkende at gå efter de største og mest kendte mærker, da mindre og mere ukendte producenter også tilbyder danske fine vandtætte rygsække og tasker til prisen.


Find vandtætte rygsække og tasker her:

Sportsmaster.dk

Rejsegear.dk

Pro-Outdoor.dk


Fordele ved en vandtæt rygsæk og taske

Hvad enten du skal gå 50 km eller cykle 5 med din bærbar på ryggen, så er det vigtigt med en god taske eller rygsæk, som holder vandet ude.

Derudover skal du også sørge for at vælge en rygsæk eller taske, som sikrer dig kvalitet og komfort på andre parametre end vandafvisning. Åndbart stof og diverse opbevaringsrum er en forudsætning for at kunne klare længere ture og udflugter uden for meget besvær.

Fordelen ved en vandtæt rygsæk er, at du ikke skal bekymre dig om at pakke alle dine ting ind i plastikposer eller dække selve tasken eller rygsækken ind i regnslag. Selv hvis du bare tager på tur eller ferie her i landet – og måske endda midt på sommeren – kan du aldrig vide dig sikker på, om vejret holder tørt.

Med en vandtæt eller regntæt rygsæk og taske slipper du for at bekymre dig om vandet, og du kan i stedet nyde din oplevelse i fulde drag.

Du kan bl.a. bruge en vandtæt rygsæk eller taske til følgende:

  • Cykling og motorcykling
  • Fiskeri og sejlads
  • Vandreture og -ferier
  • Transport med elektronisk udstyr såsom bærbar computer