Montane er kendt og anerkendt for deres fantastiske letvægtsjakker, der egner sig perfekt til alle slags vejrforhold – herunder de mest ekstreme og barske af slagsen.

Montane har i mere end 20 år udviklet jakker og anorakker i tæt samarbejde med professionelle fagfolk, som til daglig opererer under nogle af klodens mest krævende vejrforhold.

I denne guide kan du læse om nogle af Montanes bedste og mest effektive jakker til forskellige vejrforhold og årstider. Men første tager vi et kig på de primære fordele ved jakker og anorakker fra Montane.

Se udvalg af Montane jakker på Skiwear4u.dk

Fordele ved Montane jakker:

  • Letvægt – Alle Montanes jakker er udviklet med fokus på at veje så lidt som muligt, samtidig med at kvaliteten og isoleringen er i top.
  • Skarpe priser – Du finder ikke mange friluftsjakker i så let en vægt og så høj en kvalitet som Montanes til den pris, som de formår at tilbyde.
  • Stort udvalg – Montane har selvfølgelig sørget for at udvikle jakker og anorakker til alle slags vejrforhold, naturmiljøer og årstider. Dette betyder, at du altid er sikker på at kunne finde en jakke, der passer til dine behov, hvad enten det er til en forårsmild mountainbiketur i de danske skove eller en omgang råkold vintertrekking i de norske fjelde.

Herunder kan du læse mere om 7 udvalgte Montane jakker og anorakker:

Extreme Jacket Olive

Extreme Jacket OliveFørste skud på stammen er denne Extreme Jacket i en pæn og neutral olivenfarve. Jakken er en af de mest populære blandt Montanes udvalg af vinterjakker, og den egner sig suverænt til klatring, trekking og friluftsaktiviteter såvel som hverdagsbrug.

Montane Extreme Jacket er lavet i et ultralet materiale, som sørger for, at komfort og ventilation er i top og vægten i bund.

Se pris


 

Atomic Jacket Blå

Atomic Jacket BlåNæste bud på listen er denne Montane Atomic Jacket, som er en specialudviklet regnjakke velegnet til næsten alle årstider. Selv om vinteren kan du anvende denne letvægtsregnjakke, som er designet med et ekstra langt rygstykke til at beskytte mod vind og kulde på ryggen.

Atomic Jacket er velegnet til vandreture såvel som hverdagsbrug både forår, sommer og efterår. Ønsker du en regnjakke med god komfort, bevægelsesfrihed og lav vægt, er denne Atomic Jacket fra Montane oplagt til dig.

Se pris


 

Alpine Stretch Jacket Men Moroccan Blue

Alpine Stretch Jacket Men Moroccan blueVi bevæger os lidt ned ad prisstigen, hvor vi finder denne suverænt lækre softshell vindjakkei blå. Alpine Stretch Jacket fra Montane er velegnet til al slags friluftsliv, hvad enten det er trekking, mountainbiking eller blot lange, gode gåture i det fri.

Jakken er udviklet med ekstra ventilerende stof på de steder af overkroppen, hvor behovet er størst. Den egner sig allerbedst til udendørs aktiviteter om foråret, sommeren og efteråret, men kan også benyttes om vinteren med et ekstra lag kvalitetstøj indenunder.

Se pris


 

Featherlite™ Down Jacket Women Peacock

Featherlite™ Down Jacket Women PeacockFeatherlite Down Jacket fra Montane er specielt udviklet til kvinder, der holder af at bruge meget tid udendørs i det kolde vinterhalvår.

Jakken er designet i letvægtsmaterialer og isolerende dun af højeste kvalitet. Dette sikrer, at jakken altid holder den kolde luft ude, mens din egen kropsvarme holdes forsvarligt inde, så du aldrig kommer til at fryse, uanset om du går tur i de danske skove eller norske fjelde.

Se pris


 

Alpha Guide Jacket Blue

Alpha Guide Jacket BlueVi bevæger os lidt op ad prisstigen igen, og her finder vi denne super effektive Alpha Guide Jacket fra Montane, som egner sig til det kolde vinterhalvår. Jakken er lavet i blandede kvalitetsmaterialer herunder fleece, fiberforing og spandex, hvilket gør den uegnet til varme sommerdage, men til gengæld helt eminent til de koldere dage.

Hvad enten du skal på overlevelsestur i nogle af jordens koldeste og mest barske naturmiljøer, eller om du blot ønsker en behagelig trekkingjakke til det danske klima, egner denne Alpha Guide Jacket fra Montane sig perfekt til formålet.

Se pris


 

Featherlite™ Down Jacket Sort

Featherlite™ Down Jacket SortVi topper prislisten med denne Featherlite Down Jacket, som sikrer dig den absolut højeste kvalitet både hvad angår isolering, ventilation, bevægelsesmulighed og komfort.

Montane har med deres Featherlite-serie udviklet en række jakker, som sørger for at holde varmen inde, kulden ude, mobiliteten i top og vægten helt i bund. Jakken vejer sølle 419 gram og kan pakkes sammen, så den ikke fylder mere end en liter mælk i din oppakning.

Jakken egner sig til efterår, vinter og forår – i Danmark såvel som i de koldeste fjelde i Norden.

Se pris


 

Montane jakke Extreme Smock Shadow

Extreme Smock ShadowSidst Montane jakke på listen er denne Extreme Smock anorak, som er specialudviklet til at kunne klare de mest ekstreme vejrforhold.

Jakken isolerer optimalt, holder kulden ud og varmen inde, og så er den både vindtæt, vandtæt og ekstrem hurtigtørrende.

Denne Montane anorak er perfekt til dig, som ønsker optimal isolering og bevægelsesmulighed i alle slags miljøer og under alle vejrforhold.

Se pris