Mangler du unik og smuk udsmykning til din båd, inden næste sejlads løber af stablen? Vi anbefaler et funktionelt og samtidig elegant skibsbarometer, som kan pryde væggen på din båd og imponere både venner og familie samt andre sejlere.

Vi har samlet en liste med enkeltstående barometre og kombinationer af barometer, hygrometer og termometer i forskellige ender af prisskalaen til dig her på siden.


Schatz Midi barometer i lakeret messing

Schatz Midi barometer i lakeret messing

Vi starter listen med dette ekstremt smukke Midi barometer fra Schatz. Barometret er udformet i et elegant design og er lavet i lakeret messing for at give din båd det helt klassiske touch. Barometret er udstyret med en urskive med skalaer med mm Hg/hPa og celsius/fahrenheit.

Kan købes her

Mogens Clausen Delite barometer

Delite barometer - Mogens Clausen

Mogens Clausen står bag dette næste skibsbarometer, som er den elegante Delite model. Barometret er lavet i enkelt og tidløst design, som passer godt på enhver moderne sejlbåd. Barometret ser dog ikke kun pænt ud – det byder selvfølgelig også på den forventelige funktionalitet.

Kan købes her

Fischer skibsbarometer i poleret messing

Fischer skibsbarometer i poleret messing

Næste skibsbarometer er denne alsidige model fra Fischer, som er skabt i poleret messing for at give et smukt udtryk på din båd. Barometeret er lavet i klassisk design med hvid urskive og tydelige angivelser. Du kan få vist fra 960 til 1.060 hPa.

Kan købes her

Zealand barometer i poleret rustfrit stål

Zealand barometer i poleret rustfrit stål

Er du til et mere robust og samtidig elegant design, så er dette Zealand barometer et godt bud. Barometret er lavet i poleret og rustfrit stål, som giver et råt og smukt udtryk til indretningen på din båd. Du kan let justere og kalibrere dit barometer efter behov.

Kan købes her

VION A80B skibsbarometer

VION skibsbarometer A80B, 80mm

VION A80B skibsbarometer også lavet i poleret, rustfrit stål, og her får du det helt enkle og traditionel barometer, som dels pryder væggen på din båd, dels lader dig aflæse vejret let og præcist.

Kan købes her

Fischer skibsurssæt på mahogniplade

Fischer skibsurssæt på mahogniplade

Fischer melder sig endnu en gang på banen med dette kombinerede skibsurssæt på en smuk mahogniplade som baggrund. Sættet tæller både barometer, ur og kombineret termometer og hygrometer. Sættet står smukt frem i enhver moderne båd.

Kan købes her

Schatz Royal barometer og termometer i lakeret messing

Schatz Royal barometer:termometer i lakeret messing

Med et Schatz Royal barometer og termometer i ét er du garanteret præcis og nem måling af vind og vejr, samtidig med at du let og hurtigt kan udsmykke din båd på bedste og mest klassiske vis. Barometret ligger i den højere ende af prisskalaen, men det smukke design i poleret, støbt messing er det hele værd.

Kan købes her