Annonce:

Hvis du troede, at Thailand kun var en destination for dem, som kun vil bruge ferien på at ligge på langs på liggestolene, så kan du godt tro om igen. For selvom, man selvfølgelig helt selv bestemmer, om rejsen skal være ren badeferie eller en kombination af flere aktiviteter, så er der noget for alle. Også dem som er fan af adrenalin og den rå og vilde natur. Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge verdens, måske allerskønneste land, så bør du måske overveje at sætte destinationen på din must-see-liste. Læs her hvorfor.

1. Til dig som godt kan lide action

Thailand byder på storslået natur, lige fra bjergene i Nordthailand til frodig jungle flere steder i landet. Der findes masser af muligheder for at udforske disse skønne og autentiske områder, hvis man er til outdoor-livet. Man kan eksempelvis komme på udflugter, som har flere dages varighed, og hvor man kommer helt tæt på naturen. Og så, er der skam også forskellige levels i forhold til standarden. Var det noget med et par dages jungle-trek, hvor du kan opleve vandfald, dyr og camping? Udover jungletrekking, kan du også nyde godt af klatring i Thailand. I Thailand finder man nemlig de tårnhøje kalkstensklipper, som brager op både fra havet og fra lands. De betagende og dramatiske sten, er ikke bare til at kigge på. Man skam også prøve klatring, hvis man tør. Det er selvfølgelig udvalgte steder som tilbyder dette.

2. En rejse lige som du vil have den

En af de måske allerbedste måder, man kan rejse på, er igennem en skræddersyet rejse. Rejser til Thailand kan man nemt få designet. Og man kan få dem, ligesom man vil have dem. I samråd med en rejsekonsulent fra Unique Travel, kan man i fællesskab finde ud af, hvad der vigtigst for én på drømmerejsen. Om det er en god kombination af eksempelvis lækre sandstrande, dykning, jungletrekking og templer. Eller om det hele vejen igennem, skal være en af delene. En skræddersyet rejse, er altså baseret på de ting, du drømmer om at opleve i Thailand.

3. Et hav af muligheder i Thailand

Thailand er et kæmpe land, som byder på stor diversitet, når det kommer til landskabet, stemningen og seværdighederne. Hvis man skulle opleve hele landet, skulle man sætte enormt meget tid af til det. Men det skal absolut ikke skræmme en væk, da man vil blive overrasket over, hvor meget man rent faktisk kan nå af forskellige ting. Nogle vælger at tage nogle dage i Bangkok til at starte med, så rejse til junglen, og slutte af med lækker ø-hopping i enten i Siambugten eller i Andamanhavet. Der er rig mulighed for at udforske det skønne land på mange forskellige måder.