En kanotur er naturligvis interessant nok i sig selv, men hvis oplevelsen skal gøres endnu bedre og mere omfattende, kan man vælge at tage på et luksus kanoophold. Eller rettere sagt: Du kan give et sådant ophold til en anden! Et luksus kanoophold er en oplagt oplevelsesgave. Her på siden kan du læse mere om oplevelsen.

Giv en god oplevelse

Det kan til tider være svært at finde på den helt rette gave. Nogle gange har personen ingen ønsker, andre gange har vedkommende allerede det hele. Du kan dog altid vælge at give en oplevelse i stedet for en almindelig gave. Det er betænksomt, kreativt og personligt. Hvis du f.eks. kender en, der er glad for naturen og heller ikke har et problem med en smule luksus, er et luksuriøst kanoophold en kanon god idé.

Samtidig er der lige netop den fordel med et kanoophold, at der som udgangspunkt skal to personer med – dermed kan du også selv få noget ud af den gave, du giver. Win-win!

Info om kanoopholdet

Det luksus kanoophold, som DuGlemmerDetAldrig.dk tilbyder, finder sted i Silkeborg. Her bruger I den første dag i kanoen ved Gudenåen. Når I har fået set nok natur og hygget jer i nogle timer, kan I tjekke ind hos Radisson Blu, som er et af de allerbedste hoteller i Silkeborg. Radisson Blu ligger i øvrigt i naturskønne områder som uden tvivl er værd at se nærmere på!

Ud over kanoturen langs Gudenåen og hotelovernatningen, venter der en 3-retters middag hos Restaurant Michael D. Det er dog ikke den eneste omgang god mad, I kan se frem til – når I står op på hotellet dagen efter, er der nemlig også en morgenbuffet klar. Her er der naturligvis både kaffe og juice – og ikke mindst visse specialiteter.

Der er altså rigeligt med ting inkluderet i kanoopholdet – men det betyder ikke, at vi skal se bort fra den egentlige fordel. Det er nemlig, at I får tid til at hygge jer og koble helt af fra hverdagen. Desuden må de smukke naturlige omgivelser på kanoturen heller ikke undervurderes. Enhver, der synes godt om naturen, vil finde Gudenåen interessant!

Her kan oplevelsen købes

Kanoopholdet kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk. Det koster 1.765 kr. for to personer med alle de førnævnte ting inkluderet. Der er dog også mulighed for at invitere flere personer med. I så fald bliver det en smule dyrere, men det kan være relevant i mange tilfælde.

Du finder desuden en masse andre lækre oplevelser på DuGlemmerDetAldrig, så vi anbefaler stærkt, at du ser nærmere på siden!