Det norske ridetøjsmærke Kingsland er nok ét af de mest populære brands blandt ryttere i Norden. Brandet har formået at kreere eksklusivt og luksuriøst ridetøj, der er klassisk og stilrent. Kingsland ridetøj er ridetøj til brug i sadlen, i stalden og – ikke mindst – til stævner. Kingsland blev stiftet i 1999 af Lin Kingsrød, som skabte sig sin egen kollektion af ridetøj, og i dag er mærket et af de mest respekterede.

Vælg din Kingsland jakke efter anledning

Kingsland kan klæde enhver rytter på fra top til tå. Det norske mærke designer alt fra Kingsland jakker til Kingsland støvler, polotrøjer og stævneridebukser. Vi giver dig i denne omgang 3 bud på Kingsland jakker, du bør vælge, alt efter hvilken anledning den skal bruges i.

 


Til de kolde dage

Til de ekstra kolde træninger eller bare til de stillestående stunder i stalden, hvor du skal strigle eller fodre, kan en varm Kingsland jakke redde selv de sure tjanser. En Kingsland Cigoletta Dunjakke er en smuk brun dunjakke, der har et klassisk og enkelt look, og forrest på brystet sidder et Kingsland logo. Fordelen med denne jakke er, at du også sagtens kan bruge den til hverdag.


Den populære jakke, som alle må have

Er du rytter, må du eje en Kingsland Bomber. Du kender højst sandsynlig jakken i forvejen – alle i stalden har den på under opvarmning, eller når de pusler med strigling eller vask af hesten. Den populære Kingsland jakke er nok den bedst kendte, og det er ikke uden grund. Jakken er utrolig behagelig, og den sidder godt til omkring håndled, så man kan bevæge hænderne frit.


Jakken du kan have på over stævnetøjet

En Kingsland Bremen er den perfekte Kingsland jakke til at tage over stævnetøjet, hvis det skulle blive koldt. Er du blevet kold, før du og din hest skal varme op, kan du tage Bremen-jakken på, da den er en klassisk og stilren jakke, der passer godt i stævneregi. Jakken kan også sagtens bruges efterfølgende, men den har et smukt og enkelt design, der gør den perfekt til stævnet.