Thirtytwo er et af de mest populære brands inden for snowboard støvler. Brandet er ejet af passionerede snowboardere, hvorfor du kan forvente produkter, der er 100% skræddersyet til dig som står på snowboard.

Se udvalg af Thirtytwo snowboard støvler hos Blacksnow.dk

Thirtytwo snowboard støvler er et godt valg!

Thirtytwo er et godt valg af snowboardudstyr, hvis du gerne vil have produkter, der er innovative, funktionelle, komfortable og ikke mindst miljøvenlige. Brandet er startet tilbage i 1995 og har udviklet sig til at være et af de mest foretrukne mærker, når det kommer til køb af nyt snowboardudstyr.

Folkene bag Thirtytwo gør meget ud af at teste produkterne herunder snowboard støvlerne med henblik på at gøre dem så kvalitetsfyldte som muligt. Det er i øvrigt snowboardere fra verdenseliten, der tester produkterne.

3 udvalgte Thirtytwo støvler

Vi har været et smut forbi Blacksnow.dks udvalg af Thirtytwo snowboard støvler. I den forbindelse har vi fundet tre støvler, der – efter vores mening – er alt for cool. Se dem herunder.


Thirtytwo Jones MTB 

Er du på jagt efter en snowboard støvle, hvor performance er i top, så er denne fra Thirtytwo et godt bud. Jones MTB er kendetegnet ved at have et godt greb i underlaget takket være den smarte Vibram outsole.

En af de bedste grunde til at vælge denne snowboardstøvle er, at den besidder et godt fit om foden: Det gode fit skyldes den varmeformede pasform, der samtidig er tilpas ventilerende. Lacing-systemet er i øvrigt i en klasse for sig. En klasse, der bør opleves af dig, der vil have det bedste af det bedste inden for støvler til snowboard.

Læs flere specifikationer på Blacksnow.dk


Thirtytwo Lashed

Thirtytwo Lashed er verdens mest solgte snowboardstøvler. Alene dét gør denne støvle til et af de bedste køb. Den er lavet med henblik på at gøre komforten så god som mulig. Derudover er den udstyret med en Custom molded EVA impact foot bed, hvilket gør Thirtytwo Lashed til en af de bedste snowboardstøvler på markedet.

Ganske enkelt en sublim snowboardstøvle.

Læs flere specifikationer på Blacksnow.dk


Thirtytwo TM-TWO

Vil du køre i den samme snowboardstøvle som de professionelle herunder Scott Stevens og Jeremy Jones? I så fald skal du have fingrene i denne Thirtytwo TM-TWO. Her er der tale om en støvle i absolut verdensklasse.

Snowboardstøvlen er kendetegnet ved at være responsiv og tilpas støttende. Et godt valg for dig, der gerne vil have det bedste af det bedste, så det eneste du skal fokusere på er: At køre på snowboard!

Læs flere specifikationer på Blacksnow.dk