ANNONCE: Findes der noget bedre end at vandre i et fantastisk smukt landskab? Nej, vel? At tage på vandring i Island er en rigtig god ide, hvis du elsker frisk luft og en uspoleret natur. Island, der er et populært rejsemål blandt vandreglade danskere, er en vulkanø med oplevelser til enhver smag. Vulkanøen er et imponerende land af ild og is, og over 11 procent af landet er dækket af gletsjere. Derfor findes Europas største gletsjer Vatnajökull netop også i Island, og det er ikke svært at blive fascineret af de imponerende gletsjere. Det perfekte tidspunkt for at rejse til Island er hele året. Vulkanøen har nemlig hele tiden noget at tilbyde, og om sommeren kan du eksempelvis nyde de lyse sommernætter, mens du om vinteren kan lade dig forkæle af det fortryllende nordlys.

Island er den andenstørste ø i Europa, og derfor er der nok at opleve. Når du rejser til Island, er der en række seværdigheder, du bare se. Eksempelvis er Gullfoss et vandfald, hvis små sprøjt af gletsjervand for alvor får dig til at mærke Islands vilde natur. I gejserområdet, Geysir, kan du opleve Strokkur, der er en aktiv gletsjer, der kan springe med kogende vand i op til 20 meter. De utrolige naturkræfter imponerer de fleste, men også landets historie er heller ikke sådan til at glemme. Du kan blandt andet høre om Skálholt kirke, der i 800 år var samlingspunkt for religiøs og politisk magt i Island, men du kan også lade sig rive med i fortællingerne om sletten, hvor en vigtig del af den islandske historie udspilledes og verdens første parlament blev oprettet.

Der venter mange uimodståelige naturoplevelser, når du vælger en rejse til Island. Eksempelvis er dyrelivet i Island om sommeren særlig aktivt både til lands og til vands. Her kan du nemlig opdage både hvaler og søpapegøjer, ligesom det heller ikke er usandsynligt, at en vågehval eller hvidnæse kunne finde på at svømme forbi. Du finder rejser til Island her, hvor der altid er et stort udvalg af eksklusive muligheder.

Rygning forbudt

Når du rejser til Island er det en god ide at få styr på række nyttige informationer om landet for at få mest mulig ud af din rejse. Eksempelvis er det godt at vide, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude, og du får brug for akut hjælp, ligesom det også kan være en fordel af tjekke op på busforbindelser og anden offentlig transport. I Island er det forbudt at ryge på offentlige samt alle overnatningssteder. Derfor kan det nogle gange være vanskeligt at ryge i forbindelse med en aktiv rejse, og det kan endda virke som et særlig forstyrrende element, hvis du rejser med en gruppe. E-cigaretten er dit alternativ til tobakscigaretter, der også fungerer som et middel mod et rygestop. Du kan se et stort udvalg af E-cigaretter ved at klikke her.