Mange bådejere vil mene, at en båd uden et hygrometer ikke er en rigtig båd. Et hygrometer er ligesom en fast bestanddel af en 100% funktionsdygtig båd. Det kan sammenlignes lidt med en flagstang uden et flag/en vimpel.

I denne artikel kan du få et tip til, hvor det er godt at købe hygrometre henne. Derudover kan du også læse om, hvad det helt præcist er – og hvad det kan. Sidst men ikke mindst kan du også et eksempel på et hygrometer fra Georg Jensen, der faktisk er meget poulært at bruge i indretningen af boligen.

Køb hygrometer hos Marineudstyr.dk

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt hygrometer af høj kvalitet til båden, så vil vi anbefale dig at se nærmere på forhandleren Marineudstyr.dk. De har nemlig et ganske fint udvalg af hygrometre til gode priser. Herunder har vi indsat et udsnit af udvalget du kan finde hos førnævnte forhandler.

Du kan se hele udvalget ved at klikke her.

Georg Jensen hygrometer

georg jensen hygrometerEr du på jagt efter et hygrometer til boligen, vil Georg Jensens model være et glimrende køb. Her får du et stilrent og klassisk hygrometer, der virkelig pynter i hjemmet. Selvom prisen kan synes en smule dyr, så skal du vide, at kvaliteten af materialerne er tårnhøj. Og så er der tale om et indretningsobjekt, der med al sandsynlighed kun vil stige i værdi som årene går.

Du kan købe Georg Jensen hygrometeret hos KitchenTime.dk.

Hvad er et hygrometer?

Et hygrometer er et redskab til at måle relativ luftfugtighed med. Nærmere bestemt måler hygrometeret luftens indhold af vanddamp. Et elektrisk hygrometer fungerer ved, at der bliver sendt strøm gennem en kulstofbetrukket plade. Den elektriske modstand fra pladen varierer så i forhold til luftfugtigheden. Hvis du har et infrarødt hygrometer, så fungerer det således, at den måler energi i atmosfærens vanddamp.

Hvad bruges et hygrometer til?

Et hygrometer bruges som sagt til at måle luftfugtigheden. Og luftfugtigheden kan bruges til at forudsige vejret, hvilket er vigtigt, når du sejler på sø eller hav. Derudover bruges måling af luftfugtigheden også i private hjem med henblik på at regulere mod og have et sundt indeklima.