Når du som outdoor-menneske tilbringer meget tid udendørs og gerne vil holde dig varm, er det oplagt at bruge noget undertøj af høj kvalitet. Dette kan du få fra ACLIMA, der med Hotwool har lavet en serie af godt og varmt undertøj.

Vi anbefaler følgende undertøj fra ACLIMA

Du får naturligvis også et par anbefalinger med på vejen, hvis du overvejer at købe Hotwool undertøj fra ACLIMA. ACLIMA har først og fremmest et stort udvalg af forskellige beklædningsdele i høj kvalitet. Derfor vil vi prøve at tage et kig på de mere populære produkter fra undertøjsserien.

aclima hotwool balaclavaHvis du først og fremmest gerne vil undgå at fryse om hovedet, kan du købe deres sorte Balaclava. Denne Balaclaca dækker det meste af hovedet og holder dig varm. Kold luft bliver nemlig forhindret i at komme ind under uldet – og da uld samtidig ikke kommer til at lugte ligeså let som andre materialer, kan den bruges mange gange, før det er nødvendigt at vaske den.

aclima hotwool unisex jakkeEr det derimod en jakke, du er på udkig efter? Så kig på deres Hotwool Unisex Jacket Olive, der – som navnet antyder – kan bruges af både mænd og kvinder som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Denne jakke giver din krop et isolerende og beskyttende lag mod kulde samtidig med, at den aclima hotwool bukserer behagelig. Den kan passende kombineres med Hotwool Unisex Long Pants. Disse holder ligeledes godt på varmen og passer perfekt til udendørs arbejde. På varme og halvkølige dage kan du sagtens nøjes med blot disse beklædningsdele – på koldere dage kan du tage mere ovenpå.

aclima hotwool uldsokkerTil sidst kan vi anbefale ACLIMA Hotwool uldsokker, som er mere isolerende end almindelige strømper. De er, ligesom de øvrige Hotwool produkter, primært lavet af merinould, men i en kombination med lycra og nylon, hvilket sikrer sokkerne en god pasform. Du kan kombinere dem med alle de andre produkter, der er nævnt her i artiklen – for alt ACLIMA tøj passer nemlig utroligt godt sammen, hvis du gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at holde på varmen under kolde forhold.

Om ACLIMA Hotwool

ACLIMA er en norsk tøjproducent, der specialiserer sig i sport- og udendørsundertøj. De omtaler sig som ‘uld specialisterne’ og har en vision – ACLIMA vil gøre, hvad de kan, for at motivere flere mennesker til at bruge tid udendørs – ligesom vi ønsker her på Outdoormagasinet.dk. Med deres produkter får du også lyst til det – og vinteren føles knap så kold med et Hotwool produkt under jakken.

Hotwool er en speciel serie af produkter, som er lavet primært af merinould. Fordelene ved at bruge disse produkter er mange – udover at være varme, er de super lette i vægt, og deres beklædningsdele er generelt perfekte at bruge, hvis du tilbringer meget tid i naturen. Samtidig kan du vaske tøjet ved høje temperaturer i en vaskemaskine i modsætning til mange andre uldprodukter.

Flere og flere har fået øjnene op for de mange positive effekter ved at bruge ACLIMAs produkter – blandt andet samarbejder brandet med det norske militær, som har brug for varmt tøj, der ikke vejer alt for meget. Almindelige naturglade mennesker og folk, som arbejder meget udenfor, kan dog også få rigtig god gavn af produkterne – så det kan klart anbefales at tage et kig på udvalget af ACLIMA Hotwool tøj.

Video: Bliv klogere på ACLIMA