Uanset din størrelse, højde og vægt er det vigtigt, at du klæder dig ordentligt på til skiferien. Der er intet værre end at have skitøj på, der ikke passer. Det tager en stor del af glæden, og en skiferie skal være sjov og fuld af motion.

Vi vil her lave en guide til, hvad der er vigtigt, når du som kvinde skal finde skitøj i større størrelser samt komme med bud på både jakker og skibukser, der kunne skabe inspiration.

Se prier og tilbud på skitøj i store størrelser på Skiwear4u.dk

Del tøjet op i kategorier

Når du skal samle et skisæt, er det vigtigt, at du deler tøjet op i kategorier. Det gælder uanset størrelse, køn og alder. Derfor er denne regel også god til kvinder, der søger skitøj i store størrelser.

Der er accessories. Det indebærer hue, handsker, skibriller osv. Dette er en vigtig kategori, men det er næppe her, du vil opleve udfordringer. Her er det muligt at finde noget til alle uagtet størrelse.

Så er der det inderste lag. Det er det, der sidder tættest på kroppen. Her er det vigtigt, at du finder noget, du kan passe, men også noget, som er svedabsorberende og kan både suge sved til sig, men også frigive det igen. Det gælder tøjdele som skiunderbukser og skiundertrøjer. En sports- eller skibutik kan hjælpe langt de fleste.

Slutteligt er der det yderste lag, som tæller ting som skibukser og skijakker. Her er det vigtigt, at du tænker over, hvad du skal have indenunder, så du kalkulerer med det, når du laver dit køb.

Hvor finder jeg så disse størrelser henne?

Som kvinde, der søger skitøj i store størrelser, kan det være svært at vide, hvor man skal søge. Her vil vi hjælpe dig lidt. På Skiwear4u.dk findes der et stort udvalg af skitøj helt op til 7XL. Derfor er der noget til alle.

Tøjet er både pænt og emmer af høj kvalitet. Lad os kigge på et par muligheder.

Kilpi Addison, dameskijakke i lysegrå

kilpi skijakke

En både vand- og vindtæt skijakke i en flot grå farve, der passer til resten af dit outfit. Jakken er lavet i SIBERIUM-materiale, der gør den tæt, mens den samtidig er åndbar. Derfor vil du opleve, at du altid har det behageligt i jakken.

Det indvendige for er med til at sikre en god svedabsorbering gennem jakkens ydremateriale. Ydermaterialet er i stretch kvalitet, der giver en optimal pasform.

Jakken findes i op til 7XL, så der er garanti for, at du vil kunne få glæde af denne model uanset størrelse.

Se pris her

Kilpi Europa-W – skibukser til kvinder

kilpi skibukser

Denne skibuks er både stilfuld og teknisk fremstillet i Siberium 20.000 2LT-materiale. Det giver en komplet åndbarhed kombineret med en optimal vand- og vindtæthed.

Modellen har et sportsligt look og har aftagelige seler samt ventilationslynlåse.

Der er reflekser nederst på benene og forede lommer, som giver modellen prikken over i’et.

Prisen på Kilpi Europa-W ligger i et fint leje, som er til at betale sig fra.

Se pris her