Hvis du sover i din båd, er det uhyre vigtigt, at du har en god madras. En madras, der er tilpasset båden og ikke mindst giver dig en optimal nattesøvn.

Hvordan finder du sådan en madras til båden? Det er faktisk ganske nemt. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du får lavet en tilpasset madras til din båd, så du kan sove ligeså godt i båden som i din seng – måske endda bedre?

Køb madrasser efter specialmål hos denne forhandler

Hos Outdoormagasinet.dk anbefaler vi, at du tager et kig på Campingmadrasser.dk – en forhandler af madrasser efter specialmål inklusiv madrasser til båden.

På Campingmadrasser.dk kan du hurtigt og nemt købe en ny madras til båden, så den passer helt perfekt i forhold til form og størrelse. Derudover forhandler de madrasser til både af ganske høj kvalitet. Derfor bør du bestemt ikke frygte for søvnkomforten, hvis du vælger at købe en madras hos Campingmadrasser.dk.

Gå til Campingmadrasser.dk og se, hvad madrasserne koster

Derfor skal du handle hos Campingmadrasser.dk

  • Prismatch
  • Gratis levering
  • Support/Kundeservice fra 09.00 til 20.00

En god madras til båden gør livet på vandet bedre!

Der er ingen tvivl om, at madrassen spiller en stor rolle i forhold til, hvordan du fysisk og psykisk har det på din båd. Især hvis du skal tilbringe flere dage på vandet.

Ved at sove på en optimal og tilpasset madras til din båd, kan du se frem til en god nattesøvn. Og en god nattesøvn vil give dig velvære fra det minut du vågner – og resten af dagen. Og hvem vil ikke gerne have velvære og føle sig tilpas, når de er ude at sejle? Det vil de fleste!

Derfor bør du ikke købe en for billig og dårlig madras

Vælger du at købe en billig og alt andet lige dårlig madras, så kan du se frem til en forringet nattesøvn i båden. En dårlig nattesøvn vil selvfølgelig have negative konsekvenser. Det er bl.a. konsekvenser såsom mangel på energi, humørsvingninger og ikke mindst et betydeligt svækket immunforsvar.

Disse konsekvenser skal du have in mente, hvis du vælger IKKE at købe en god og tilpasset madras til båden. En dårlig madras kan gå an, hvis du ikke sover særligt meget i din båd. Skal du derimod overnatte flere gange i båden i løbet af året – og måske endda i længere perioder, så kan vi på det kraftigste anbefale dig at købe en madras, der rent faktisk er god og komfortabel.