Skal du snart på camping for første gang i dit liv? Du skal vide, at campinglivet er en fantastisk størrelse, der med stor sandsynlighed vil falde i rigtig god jord hos dig. Dog er det langt fra sikkert, at du ved særlig meget om, hvordan du skal begå dig på camping. Derfor har vi lavet denne lille guide som indeholde en håndfuld gode råd til ”campingnybegyndere”. Læs med her og få en super start på dit campingliv.

Hav den rette beklædning med

Noget af det som for alvor kan gøre en dårlig campingtur til en god campingtur, det er den rette beklædning. Derfor anbefaler vi altid, at du har tøj med til forskellige vejrforhold. Hvis du camperer i Danmark, så kan du have 30 grader og høj sol den ene dag og 20 grader og skybrud den anden dag. Derfor gælder det altså om at være forudsigende og have tøj med til de forskellige vejrforhold.

Vejret kan skifte på meget hurtig vis

Som tidligere nævnt kan vejret skifte på meget hurtig vis. Det er bl.a. derfor, at du skal have tøj med til forskellige situationer. Det er især værd at fokusere på at have den rette beklædning med, hvis du regner med at skulle opholde dig meget udenfor i løbet af campingferien. Det er ikke alle som synes det er lige sjovt at bruge tiden inde i campingvognen eller forteltet. 

Trækker det op til regnvejr? HELLY HANSEN regntøj redder dig!

Hvis vejrudsigten fortæller dig, at det skal regne det meste af din campingferie, så vil vi gerne slå et slag for HELLY HANSEN regntøj. For hvis det endelig skal regne hele tiden, kan du ligeså godt finde dig et godt regnsæt som tillader dig at være udenfor UDEN at blive gennemblødt – og det er HELLY HANSEN regntøj et super stærkt bud på.

Læs vores artikel om HELLY HANSEN regntøj.

Se videoen herunder og få 10 tips til camping i regnvejr

Husk et sæt sportstøj til de forskellige campingaktiviteter

Når du er på camping, er der typisk rig mulighed for at løbe en tur, spille noget bold eller måske vandre i skoven. I den forbindelse er det rart at have et sæt sportstøj som du kan bevæge dig uhæmmet i og som samtidig er svedtransporterende.

Lige for tiden hitter Adidas by Stella McCartney blandt piger og unge kvinder. Denne kollektion af sportstøj vil passe perfekt til en campingferie, hvor der for eksempel skal vandres på stranden og lignende. Læs mere om Adidas by Stella McCartney her.

En god campingferie bærer præg af ordentligt udstyr

En god campingferie bærer typisk også præg af ordentligt udstyr. Det kan for eksempel være noget kvalitetsfyldt tøj, noget godt køkkengrej osv. Herunder kan du læse om noget af det vigtigste udstyr på en god campingferie.

Køb køkkengrej af høj kvalitet

Har du planer om at lave størstedelen af maden selv? I så fald er det meget rart at have køkkengrej af en vis kvalitet. Godt køkkengrej er uden tvivl med til at gøre madlavningen meget nemmere, sjovere og ikke mere mere smagfuld.

Campingbordet er uundværligt

På en campingferie er campingbordet samlingspunktet. Derfor er dette bord meget svært at undvære. Afhængig af hvor mange personer I skal af sted, så er det en god ide at købe et bord som passer til antallet af campister. På den måde er der masser af plads til tallerkner, bestik, brætspil osv.

Se udvalg af campingborde lige her.

Lås huset forsvarligt af, når du tager afsted på camping

Sidst men ikke mindst er der kun tilbage at sige, at du skal huske at låse dit hus forsvarligt af, inden du tager af sted. På en god campingferie slapper du 100% af – og det kan kun lade sig gøre, hvis du føler dig tryg og sikker på, at der ikke sker noget på hjemmefronten – for eksempel i form af et indbrud eller lignende.

Stigende indbrud i boliger på Vesterbro

Bor du på Vesterbro eller i nærheden af området, så er det især vigtigt, at du får låst din bolig forsvarligt af. I løbet af de sidste par år er der nemlig begået ret så mange indbrud i lige præcis det område. Hvis du gerne vil have hjælp til for eksempel at vælge nogle stærke og sikre låse, så kontant denne låsesmed fra Vesterbro.